TVTA

Tennissen en padellen tijdens Open Aarlandentoernooi

Tennisvereniging Ter Aar (TVTA) organiseert opnieuw het Open Aarlandentoernooi. Padellen en tennissen kan van zaterdag 20 tot en met zondag 28 juli.

Tennissers uit de hele omgeving kunnen meedoen aan enkel-, dubbel- en mixpartijen. Net als voorgaande jaren kunnen KNLTB-leden zich inschrijven in de categorieën 4 tot en met 8. Voor de speelsterktes 7 en 8 is het ook mogelijk om in te schrijven in de categorie 35+.

Inmiddels niet meer weg te denken, is de grote loterij. Deelnemers en toeschouwers kunnen hiervoor de hele week loten kopen waarmee zij vele prijzen kunnen winnen.

Daarnaast staan tijdens de toernooiweek ook dit jaar vrijwilligers achter de potten en pannen om een dagmaaltijd te verzorgen.

50+ toernooi

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli staat het 50+ toernooi weer op de agenda. Nieuw dit jaar is dat naast de speelsterktes 7 en 8, spelers met speelsterkte 6 kunnen meedoen. Inmiddels gebruikelijk is de lunch op vrijdagmiddag voor alle deelnemers.

Padel

Naast tennissen kunnen spelers zich ook weer inschrijven voor het padeltoernooi dat in dezelfde week is.

Inschrijven kan tot en met 7 juli en kan voor alle drie de toernooienvia https://mijnknltb.toernooi.nl.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!