Advertorial Sport

Tennisles voor de allerkleinsten

TER AAR – Kinderen van 4 tot en met 6 jaar oud kunnen bij Tennisvereniging Ter Aar terecht voor de cursus Tenniskids Blauw. Dit is de allereerste fase van het tennissen. De kinderen maken spelenderwijs kennis met de basis van tennis en met de tennisvereniging.

Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op hun leeftijd.

Tenniskids Blauw bestaat uit twaalf lessen. De lessen zijn vormgegeven aan de hand van vier thema’s: dierentuin, ridders en prinsessen, circus en op vakantie. De begeleiding is professioneel. Tennisleraar van TVTA, Mario den Blanken, volgde speciaal voor deze cursus de workshop ‘Tenniskids Blauw’. De kinderen die de Tenniskids Blauw-cursus hebben doorlopen, ontvangen een diploma.

Bij TVTA is een eerste groep gestart, een tweede groep volgt spoedig en is er ruimte voor nieuwe groepen. De nieuwe Blauwe Kids-leden betalen een aangepaste contributie van 70 euro waarvoor ze twaalf lessen krijgen.

Inschrijven kan op www.tvteraar.nl/tenniskids_blauw.


Meer nieuws

Milieu en duurzaamheid gisteren 14:35

Dorpsraad schoont Langeraarse Plassen

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het bederft uitzicht op de natuur in en op het water. Bovendien is zwerfvuil slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Advertorial Cultuur gisteren 11:13

Tsjechovs wereldberoemde De Kersentuin komt naar Alphen

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger schitteren in één van de meest geliefde toneelstukken uit het wereldrepertoire: De Kersentuin van Anton Tsjechov. In deze nieuwe bewerking toont Toneelgroep Maastricht een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De toneelklassieker is op 5 april te zien in Theater Castellum.

Overige 16 mrt. 2023 10:19

Inspraakavond 21 maart: aanleg zonnevelden Nieuwkoop

De taskforce RES van Dorpsraad ’Rondom de Plassen’ maakt zich ernstig zorgen over plannen van de gemeente, om de Vierambachtspolder (de polder ten zuiden van Langeraar) - als één van vier potentiële gebieden - aan te wijzen om daar eventueel 110 voetbalvelden aan zonnepanelen aan te leggen.

Politiek 15 mrt. 2023 22:01

Stembiljetten op bij meerdere stembureau’s

Op enkele stembureau's in de gemeente Nieuwkoop waren de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen op. Hierdoor konden meerdere mensen hun stem niet uitbrengen.