Sushi workshop bij de Mandarin! Een doorslaand succes!

Sushi Sensatie in Nieuwkoop: School of Sushi en Restaurant Mandarin bundelen opnieuw hun krachten voor onvergetelijke sushi workshops!

Er is een sushi-revolutie gaande in Nieuwkoop! School of Sushi en Asian Fusion Restaurant Mandarin slaan opnieuw de handen ineen om iedereen te laten proeven van de betoverende wereld van sushi. De eerste sushi workshop op zaterdag 28 oktober was een doorslaand succes en ook de workshop van 25 november is volledig volgeboekt. Daarom is besloten om aan dit succes een vervolg te geven en sushi workshops in te plannen voor januari, februari en maart!

Rik Keijzer, de bevlogen eigenaar van School of Sushi, is een ware sushi-fanaat. Hij koestert een diepe liefde voor sushi en deelt maar al te graag de geheimen om thuis zelf de meest verrukkelijke sushi te creëren. "De eerste sushi workshops werden met zo’n overweldigend enthousiasme ontvangen. Sushi maken is niet alleen een culinaire bezigheid, het is een feest van creativiteit en heel veel gezelligheid," zegt Keijzer met een glimlach. “Dat merk je direct als je samen met elkaar aan de slag gaat.”

Janny Man, de enthousiaste eigenaresse van Mandarin, zag in de sushi workshops van Rik Keijzer de ontbrekende schakel voor een sprankelend aanbod van leuke en gezellige evenementen in haar restaurant. "Sushi is een kunstvorm en een sociale ervaring," vertelt Man opgewekt. "We zijn blij en trots om in 2024 opnieuw deze sprankelende sushi workshop naar ons restaurant te brengen en onze gasten de kans te geven de geheimen van sushi te ontrafelen onder begeleiding van een ware meester."

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat er in 2024 nieuwe data zijn gepland. Reserveer snel jouw plekje voor de onvergetelijke data van zaterdag 27 januari, zaterdag 17 februari en zaterdag 23 maart.”

Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen per workshop beperkt is, dus wacht niet te lang met het boeken. Schrijf je in via https://schoolofsushi.com/nl/product/sushi-workshop-vol-heerlijke-recepten/

Mis deze kans niet om jouw sushi-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en samen met vrienden en familie te genieten van een onvergetelijke culinaire belevenis. School of Sushi en Mandarin staan klaar om je te verwelkomen!

Voor meer informatie en persaanvragen, neem contact op met:

Rik Keijzer – School of Sushi

06 12 91 44 99

rik@schoolofsushi.com

https://schoolofsushi.com/

Janny Man – Mandarin

0172 - 57 42 18

Jannyman@mandarin-nieuwkoop.nl

https://www.mandarin-nieuwkoop.nl/

Over School of Sushi: School of Sushi is dé plek om alle geheimen van zelf heerlijke sushi maken te ontdekken. Met een bevlogen instructeur en leuke, creatieve recepten, maken we van elke sushi workshop een bruisend en gezellig feest voor de zintuigen.

Over Asian Fusion Restaurant Mandarin: Mandarin is een authentiek Aziatisch Fusion Restaurant dat culinaire hoogstandjes combineert met een warme en uitnodigende sfeer. Gelegen in hartje Nieuwkoop, verwelkomen we gasten met open armen om te genieten van een breed scala aan smaken en gerechten.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!