Sushi workshop bij de Mandarin! Een doorslaand succes!

Sushi Sensatie in Nieuwkoop: School of Sushi en Restaurant Mandarin bundelen opnieuw hun krachten voor onvergetelijke sushi workshops!

Er is een sushi-revolutie gaande in Nieuwkoop! School of Sushi en Asian Fusion Restaurant Mandarin slaan opnieuw de handen ineen om iedereen te laten proeven van de betoverende wereld van sushi. De eerste sushi workshop op zaterdag 28 oktober was een doorslaand succes en ook de workshop van 25 november is volledig volgeboekt. Daarom is besloten om aan dit succes een vervolg te geven en sushi workshops in te plannen voor januari, februari en maart!

Rik Keijzer, de bevlogen eigenaar van School of Sushi, is een ware sushi-fanaat. Hij koestert een diepe liefde voor sushi en deelt maar al te graag de geheimen om thuis zelf de meest verrukkelijke sushi te creëren. "De eerste sushi workshops werden met zo’n overweldigend enthousiasme ontvangen. Sushi maken is niet alleen een culinaire bezigheid, het is een feest van creativiteit en heel veel gezelligheid," zegt Keijzer met een glimlach. “Dat merk je direct als je samen met elkaar aan de slag gaat.”

Janny Man, de enthousiaste eigenaresse van Mandarin, zag in de sushi workshops van Rik Keijzer de ontbrekende schakel voor een sprankelend aanbod van leuke en gezellige evenementen in haar restaurant. "Sushi is een kunstvorm en een sociale ervaring," vertelt Man opgewekt. "We zijn blij en trots om in 2024 opnieuw deze sprankelende sushi workshop naar ons restaurant te brengen en onze gasten de kans te geven de geheimen van sushi te ontrafelen onder begeleiding van een ware meester."

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat er in 2024 nieuwe data zijn gepland. Reserveer snel jouw plekje voor de onvergetelijke data van zaterdag 27 januari, zaterdag 17 februari en zaterdag 23 maart.”

Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen per workshop beperkt is, dus wacht niet te lang met het boeken. Schrijf je in via https://schoolofsushi.com/nl/product/sushi-workshop-vol-heerlijke-recepten/

Mis deze kans niet om jouw sushi-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en samen met vrienden en familie te genieten van een onvergetelijke culinaire belevenis. School of Sushi en Mandarin staan klaar om je te verwelkomen!

Voor meer informatie en persaanvragen, neem contact op met:

Rik Keijzer – School of Sushi

06 12 91 44 99

rik@schoolofsushi.com

https://schoolofsushi.com/

Janny Man – Mandarin

0172 - 57 42 18

Jannyman@mandarin-nieuwkoop.nl

https://www.mandarin-nieuwkoop.nl/

Over School of Sushi: School of Sushi is dé plek om alle geheimen van zelf heerlijke sushi maken te ontdekken. Met een bevlogen instructeur en leuke, creatieve recepten, maken we van elke sushi workshop een bruisend en gezellig feest voor de zintuigen.

Over Asian Fusion Restaurant Mandarin: Mandarin is een authentiek Aziatisch Fusion Restaurant dat culinaire hoogstandjes combineert met een warme en uitnodigende sfeer. Gelegen in hartje Nieuwkoop, verwelkomen we gasten met open armen om te genieten van een breed scala aan smaken en gerechten.


Meer nieuws

Cultuur 10 dec. 2023 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.