Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Succesvolle introductie van de Toyota Yaris Cross bij Van Ekris

Afgelopen week werd officieel de nieuwe Toyota Yaris Cross geïntroduceerd bij Van Ekris Toyota. Al zien rijden?

Een groot succes aldus Corné van Veen van Toyota Van Ekris uit Alphen aan den Rijn. Wij hadden wij al vroeg al onze klanten die gekocht hadden uitgenodigd om als eerste de proefrit te maken en dat was een hele mooie ervaring. In heel Nederland heeft Toyota de Cross bij alle dealers tegelijk uitgeleverd en daarom kon je pas vanaf 11 september terecht. Elke 20 minuten vertrok onze ‘’gouden Koets’’ want zo noemen wij onze goud gekleurde demo Yaris Cross en dat ging over de hele dag precies goed. Het is voor ons en Toyota echt een nieuw model, compact, zeer hoge zit en heel veel overzicht. Naast deze eigenschappen is het ook nog eens een stoer design wat op geen een ander model lijkt. Dat spreekt veel klanten aan! De gemeente Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn hebben gemiddeld veel Toyota rijders waardoor het animo groot is. We hebben veel eigen klanten gesproken maar ook veel nieuwe en dat een introductie dag altijd zeer geslaagd en gezellig. 

De meest gestelde vragen en highlights hebben wij hieronder gezet:

De Yaris Cross is leverbaar met 2 motoren.

  • Een 1,5 handgeschakeld 6 versnellingen Rijklaar vanaf € 24.395,00 
  • Een 1,5 Automaat rijklaar vanaf € 27.995,00
  • Max aanhanggewicht 1.350 KG
  • Een 1,5 Hybride (standaard automaat) rijklaar vanaf € 26.495,00
  • Max aanhang gewicht 750 KG
  • Kogeldruk trekhaak Max. 75 Kg dus uitermate geschikt voor 2 elektrische fietsen

Op dit moment hebben wij twee modellen staan om te bekijken en in te rijden. Proefrijden of gewoon even kijken? De Yaris Cross staat klaar bij Van Ekris in Alphen aan den Rijn. Adres: Zwanendrift 2, telefoonnummer: 0172 571437 of kijk op onze website www.vanekris.nl

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop

Onze geschiedenis ligt deels in Aarlanderveen waar Oudshoorn begonnen is met Toyota. Van Ekris is nog steeds officieel Toyota dealer voor de gemeente Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Samen met ons filiaal in Mijdrecht bedienen wij een mooi aansluitend rayon. Aldus Corné van Veen.

Toyota Van Ekris

Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo staan u graag te woord voor alle informatie over de Yaris Cross.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.