Advertorial Gezondheid en welzijn

Succesverhaal Jworxout – slaap- en darmklachten

Last van slaap- en darmklachten? Judith van Jworxout in Langeraar kan je helpen. Anderen gingen je voor: ‘’Na 5 weken sliep ik door en had ik geen opgeblazen gevoel meer."

‘’Al enige tijd werkte mijn lichaam niet meer helemaal met me mee. Van een echte doorslaper ging ik naar 's nachts wakker en het duurde lang voordat ik in slaap viel. Van terugkerende blaasontsteking, zelfs al door zwemmen in de Poel of schimmelinfectie, wat was hier aan de hand? Gezien ik veel baat heb bij de homeopaat toch maar weer eens naar haar. Wat druppels mee en het advies een aantal keer per week later te ontbijten, dit om t lijf te laten opschonen. En toen kwam Judith voorbij met eigenlijk een zelfde verhaal alleen dan nog uitgebreider. Wat kon ik anders dan deze kans aangrijpen? Zogezegd, zo gedaan. En het resultaat? Na 5 weken slaap ik door, val ik snel in slaap, is mijn opgeblazen gevoel weg, en de blaasontsteking die ik voelde opkomen heb ik op natuurlijke wijze overwonnen binnen 24 uur! En als klap op de vuurpijl een scala aan lekkere recepten rijker waar ik graag mee varieer. Ik kijk nu al uit naar een eventueel receptenboek wat uitkomt!’’

Wil jij ook beter slapen en/of van jouw darmklachten af? Doe nu de gratis intake

20200624_123704_0000.png


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 13:04

Aalsmeerbaan weer in gebruik

Je hebt het misschien wel gemerkt. De Aalsmeerbaan op Schiphol is weer in gebruik. Dat betekent weer meer landende en startende vliegtuigen over onze gemeente.

Sport vandaag 12:42

Voetbalplezier voor de Nieuwkoopse jeugd in laatste vakantieweek

In de laatste week van de vakantie wordt er in samenwerking met De Complete Techniek voor de jeugd uit de gemeente Nieuwkoop een paar gezellige uren voetbal georganiseerd bij SV Nieuwkoop. Drie uur lang kunnen leeftijdsgenoten gezellig een balletje trappen onder leiding van gediplomeerde trainers.

Sport vandaag 10:41

Hoe gaat het met de sportscholen in Nieuwkoop?

1 juli mochten de sportscholen hun deuren weer openen. Zowel de sporters als de sportschoolmedewerkers stonden te popelen om weer te mogen starten. Zo ook Sportcentrum Nieuwkoop. Hoe is het hen de eerste week vergaan?

Algemeen gisteren 16:27

Winactie: win een diner voor twee bij Lkkr!

Diner voor twee bij Lkkr in Nieuwkoop? Yes please! Deze week kun je bij ons een diner voor twee personen met een drankje bij het restaurant winnen. Hoe? Check de website!

Overige gisteren 15:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk in Ter Aar. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit. 

Overige gisteren 13:51

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.