Advertorial Gezondheid en welzijn

Succesverhaal: ‘’In zes weken van vitaliteit cijfer 3 naar een 8!’’

‘’Langzaam ging elk jaar mijn conditie verder achteruit en kreeg ik ook elk jaar wat kilo’s erbij. Dat maakte dat ik me gewoon niet fit en energiek voelde. Gelukkig kwam ik in contact met Judith van Jworxout.’’ 

‘’Ik wist dat er iets moest gebeuren, alleen niet hoe. Judith heeft me kunnen overtuigen om mij kennis te laten maken met Intermitting Fasting. Dit en samen met haar enthousiasme, betrokkenheid en inzet, maakt dat ik me zelf een ander eetpatroon heb aangeleerd en me weer super goed voel. Zodra iemand zich goed voelt, komt ook het meer en actief bewegen aan bod. Resultaat: Voel me echt weer heerlijk fit. En ook niet onbelangrijk.. mijn gewicht gaat nog steeds omlaag. Van een vitaliteit cijfer 3 naar een 8 in 6 weken tijd!’’

Wil jij ook zo’n mooie impact maken op jouw vitaliteit? Vul dan nu gratis intakeformulier in en Judith neemt vrijblijvend contact met jou op.

https://www.jworxout.com/vitaliteit-coaching/

WhatsApp Image 2021-01-12 at 12.13.00 (1).jpeg


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 15:29

Last van eczeem: Hoe kan dat en wat kun je eraan doen?

Heb jij veel last van eczeem of ben je langdurig verkouden? En hoe komt dat dan? Waarom uiten problemen zich via de huid, longen of slijmvliezen? Hoe kan het dat mensen met huidproblemen langdurig verkouden zijn, en vaak ook een laag energie niveau hebben en/of chronische pijn?

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 14:50

Kogel is door de kerk: avondklok gaat zaterdag in

Na een kleine wijziging heeft de Tweede Kamer toch ingestemd met de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari is het tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends verboden om buiten te zijn. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn reageert.

Gemeente vandaag 10:02

Locatiekeuze IKC Langeraar

Ook in Langeraar komt een Integraal Kindcentrum (IKC). De gemeente heeft in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de meest geschikte locatie. Op basis van dit onderzoekt stelt het college de gemeenteraad voor om het IKC in Langeraar te bouwen op de huidige locatie van basisschool Aeresteijn.

Wonen en bouwen vandaag 08:30

De Zevensprong naar Kwiek

Het begin van 2021 betekende ook officieel het einde van gymnastiekvereniging De Zevensprong. De club is echter niet uit beeld verdwenen en sporten in Zevenhoven kan nog steeds. Buurclub SV Kwiek bracht uitkomst.