Jworxout
Advertorial Gezondheid en welzijn

Succesverhaal: blijvende klachten na een dikkedarmontsteking

‘’Na een heftige dikkedarmontsteking bleven er klachten. Ik had vooral veel pijn vroeg in de ochtend. Er volgden verschillende onderzoeken door een arts, maar na een half jaar waren de klachten niet minder. Op gegeven moment kwam ik een artikel tegen over vitaliteit-coaching en zo ben ik bij Jworxout terecht gekomen.’’

‘’De artsen zeiden dat de klachten in de loop van de tijd zouden afnemen, maar dat konden ze niet met zekerheid zeggen. Ondertussen was mijn energie gedaald naar 0. De pijn begon elke dag vrij heftig (vaak een pijncijfer van 7 of 8 met uitschieters naar 9) in schaal van 0 tot 10.

Na een uitgebreide intake bij Jworxout ben ik in de zomer gestart met vitaliteit-coaching. Algauw bleek het effect te hebben. De pijn zakte, ik sliep beter en mijn energie nam weer toe. Toch bleven er problemen. Samen met Judith hebben we gezocht naar wat de oorzaken konden zijn. Uiteindelijk is het gelukt om de klachten te verminderen tot het huidige niveau. Met nog maar een pijncijfer van 1 tot 2 en een vitaliteitscijfer van 8 tot 9.

Er zijn nog wat stressfactoren die mogelijk invloed hebben maar ik ben zo blij dat ik dit traject gestart ben. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Judith. Ze blijft je begeleiden, je stimuleren en samen zoeken naar oplossingen. Een topvrouw! Mijn leven is weer mijn leven en wordt niet meer beheerst door pijn en vermoeidheid.’’

Wil jij ook werken aan jouw vitaliteit? Vul hier het gratis intakeformulier in. 

Judith van Dam - jouw coach voor meer energie en een optimale gezondheid.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:06

Prikkelverwerking bij prematuren/couveusekinderen

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby?

Wonen en bouwen 12 mei 2021 15:49

Wonen op voormalige Ashram locatie

Het Ashram College Nieuwkoop is verhuisd naar een nieuwe locatie iets verderop en daarmee is een eerste fase van de ontwikkeling van dit gebied afgerond. De tweede fase kan nu van start. Allereerst gaat de gemeente het oude gebouw slopen en daarna maken ze het terrein bouwrijp om maximaal 65 woningen te kunnen realiseren. Er is grote behoefte aan betaalbare (huur)woningen dus is er de wens om op de voormalige schoollocatie appartementen te bouwen.

Advertorial Verkeer en vervoer 12 mei 2021 13:05

Toyota Van Ekris zet de moeders in het zonnetje!

In de week voorafgaand aan Moederdag heeft Toyota Van Ekris de vrouwen die hun Toyota brachten voor een onderhoudsbeurt, extra in het zonnetje gezet. “Het is leuk om in deze zogenaamde mannenwereld eens extra aandacht te geven aan de moeders/vrouwen”, vertelt Corné van Veen, vestigingsmanager Alphen aan den Rijn.