MijnTafel

Steun voor mijnTafel met donatie

In augustus 2019 is Inge met de winkel mijnTafel in Nieuwkoop voor zichzelf begonnen. Bij mijnTafel kan je als particulier, creatieveling of ondernemer een tafel huren om jouw nieuwe of tweedehands spullen te verkopen. Helaas kan Inge niet langer haar hoofd boven water houden. Daarom besloot haar collega Susanne om een doneeractie te starten.

Heel enthousiast begon Inge de winkel bekender te maken, stukje voor stukje kwamen er steeds meer huurders. Met veel plezier probeerde zij nog meer huurders te motiveren en met verschillende acties is mijnTafel bekender geworden. In de toekomst zou mijnTafel nog bekender worden. Maar de toekomst was anders. Het coronavirus kwam om de hoek kijken.

‘’Heel sterk heeft Inge het een jaar volgehouden en was altijd ondanks de moeilijkheden positief gebleven. Helaas is nu haar eigen geld op’’, vertelt Susanne. ‘’Nu de winkel alleen op afspraak bezocht kan worden, wordt het er nog niet makkelijker op. MijnTafel is een winkel om te gaan snuffelen en dat is meestal spontaan.’’

Van de huurders kan Inge op dit moment geen echte huur vragen en voor de steun van de overheid valt zij helaas tussen wal en schip. Maar ze blijft optimistisch en probeert vol te houden.

‘’Ik ervaar ook het enthousiasme waarmee mensen mijnTafel bezoeken, ook mensen met een kleine beurs’’, aldus Susanne. ‘’Natuurlijk is het ook fijn te zien dat sommige dingen een tweede leven krijgen, zo is mijnTafel ook duurzaam.’’

Doneren

Susanne en Inge zouden het heel fijn vinden als mijnTafel met hulp van de inwoners van Nieuwkoop kan blijven bestaan! Help je mee?


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!