Start verkoop project Krekenlanden te Nieuwkoop druk bezocht

Het was maandagavond, 1 juli, druk bij het verkoopevent voor de eerste 20 koopwoningen van het project Krekenlanden in Nieuwkoop.

Geïnteresseerden stonden in de rij om de brochure in ontvangst te nemen en vragen te stellen over de koopwoningen. Tot woensdag 10 juli 12.00 uur, kan men zich inschrijven voor de 16 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen van eiland Veld.

Project Krekenlanden, gelegen in Buytewech-Noord te Nieuwkoop, maakt onderdeel uit van de 60 woningen van de ontwikkelcombinatie Timpaan LATEI. Onderdeel van deze ontwikkeling zijn de 39 duurzame eengezins koopwoningen. Daarnaast komen er op de eilanden nog 14 sociale huurwoningen en 7 middeldure huurwoningen. In Buytewech-Noord, komen in totaal 290 nieuwe woningen.

Rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen eiland Veld
De 16 rijwoningen op eiland Veld hebben een woonoppervlakte van circa 120 m² en een vanafprijs van € 439.500,- v.o.n. Naast een prachtige omgeving hebben alle woningen een fijne tuin en uitzicht op het groen. Het parkeren voor de rijwoningen is geclusterd in de parkeerkoffers op het eiland.

De 4 twee-onder-een-kapwoningen bieden een woonoppervlakte van 158 of 160 m² met een vanafprijs van € 699.500,- v.o.n. Er is keuze uit een woning met een erker aan de voorzijde of een woning met een dakkapel. Alle woningen hebben een grote aanpandige berging en parkeerplaatsen op eigen terrein. Prachtig gelegen aan het water met uitzicht op het park.

De woningen in Krekenlanden worden gasloos en energiezuining (ENG, energie neutraal gebouw) gebouwd met energielabel A++++. Doordat de woningen zo energiezuinig zijn is het mogelijk een hogere hypotheek te krijgen.

Toekomstig woningaanbod
Na de zomer gaan ook de eilanden Hof en Park in verkoop. Wooneiland Hof zal bestaan uit 8 vrijstaande woningen en eiland Park biedt naast twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen ook een type schuurwoning.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 juli 12.00 uur inschrijven voor de woningen op eiland Veld. Als er interesse is voor de andere koopwoningen, dan is het mogelijk op de hoogte gehouden te worden door in te schrijven voor de nieuwsbrief via www.krekenlanden.nl. Drieman Garantiemakelaars is als makelaar betrokken bij dit project. ThuisinBouwen is de aannemer.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.