Start verkoop eiland Veld, het eerste eiland in Buytewech-Noord in Nieuwkoop

In Buytewech-Noord, komen in totaal 290 nieuwe woningen. De ontwikkelcombinatie van Timpaan en LATEI ontwikkelt hiervan 60 woningen. Onderdeel van deze ontwikkeling is het project Krekenlanden met 39 duurzame koopwoningen in diverse woningtypen gelegen op drie unieke eilanden. Het eerste eiland dat in de verkoop gaat is eiland Veld. Op dit eiland komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en 16 rijwoningen in de koop en 7 rijwoningen in de middel dure huurcategorie.

Op 1 juli a.s. start de verkoop van de koopwoningen op eiland Veld. Geïnteresseerden zijn welkom op het start verkoopevenement van 20.00 tot 21.30 uur bij Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop. Tijdens deze avond ontvangen bezoekers de uitgebreide projectbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier.

Rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen
De 16 rijwoningen op eiland Veld hebben een woonoppervlakte van circa 120 m² en een vanafprijs van € 439.500,- v.o.n. Naast een prachtige omgeving hebben alle woningen een fijne tuin en uitzicht op het groen. Het parkeren voor de rijwoningen is geclusterd in de parkeerkoffers op het eiland.

De 4 twee-onder-een-kapwoningen, voorzien van een garage, bieden een woonoppervlakte van 158 of 160 m² met een vanafprijs van € 699.500,- v.o.n. Er is keuze uit een woning met standaard een erker aan de voorzijde of een woning met standaard een dakkapel. Prachtig gelegen aan het water met uitzicht op het park.

De woningen in Krekenlanden worden gasloos en energiezuining (ENG, energie neutraal gebouw) gebouwd met energielabel A++++. Doordat de woningen zo energiezuinig zijn is het mogelijk een hogere hypotheek te krijgen.

Toekomstig woningaanbod
Na de zomer gaan ook de eilanden Hof en Park in verkoop. Wooneiland Hof zal bestaan uit 8 vrijstaande woningen en eiland Park biedt naast twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen ook een type schuurwoning.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het verkoopproces via www.krekenlanden.nl. Drieman Garantiemakelaars is als makelaar betrokken bij dit project.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.