Plutosport
Advertorial Sport

Sportief het nieuwe jaar in!

Het is weer zover... de haat-liefde verhouding met goede voornemens! Met 2023 in het vizier denken veel mensen weer na over hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Waar ga jij voor aankomend jaar: beginnen met hardlopen, jezelf aanmelden bij de sportschool of duik jij meteen op Nieuwjaarsdag het water in? Plutosport.nl helpt je graag een handje.

Is al jouw uitrusting nog in goede staat?

Als je weer gaat beginnen met sporten is het altijd goed om te checken of je huidige sportuitrusting inmiddels niet aan vervanging toe is. Hardlopen op je sneakers of een sportbroek die net te strak zit door alle lekkernijen van de decembermaand is verre van ideaal.  Ook voor degene die aan teamsport doen is het handig om te controleren of alles nog in goede staat is zodat je na de winterstop meteen kan vlammen! Bij Plutosport.nl ben je aan het juiste adres en vind je alles wat je nodig hebt voor de scherpste prijs.

Daag jezelf uit en stel een mooi doel!

Als je net begint met sporten is het de kunst om jezelf uit te blijven dagen. Hierdoor blijft sporten leuk en houd je het langer vol. Wil je bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, daag jezelf dan uit door jezelf op te geven voor de 20 van Alphen. Nog genoeg tijd om fit te worden! Wil je wel beginnen met sporten maar is de drempel nog te hoog om naar de sportschool te gaan? Zoek een sportmaatje zodat je elkaar kan motiveren samen te sporten. Wie weet zien we jou over een tijdje meerdere keren per week terug in de sportschool. Meer bewegen is sowieso al een stap in de goede richting zelfs als je niet zo sportief bent zijn er genoeg oplossingen. Ook al is het ’s avonds nog zo donker… kom van die bank af en probeer die 10.000 stappen te halen!

Al sportief bezig? Verbreed jouw sportieve skills!

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die het hele jaar door sporten, maar ook hier kan verveling om de hoek komen kijken. Om dit tegen te gaan is het juist leuk om jouw sportieve skills te verbreden. Beoefen daarom eens een andere sport! Een sport die tegenwoordig steeds meer wordt gespeeld is padel. Naast het sportieve randje is het ook nog eens gezellig omdat je met vier mensen in het veld staat. Een beetje balgevoel is ook fijn maar je leert het spelletje snel en voordat je het weet rent je tegenstander van hot naar her.


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.