De Bloemenjongen
Advertorial Overige

Sluit je aan bij het beste team van de gemeente Nieuwkoop

“Voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Quinn Cordes ook wel De bloemenjongen genoemd, Met mijn bedrijf verkoop ik sinds dat ik 12 ben bloemen aan de deur. Mijn missie? Bloemenwijken door heel Nederland”, vertelt Quinn.

Start je eigen wijk

Er zijn al 10+ wijken door de gemeente Nieuwkoop en Alphen, maar Quinn is op zoek naar nieuwe verkoop toppers. Die geld willen verdienen door bloemen te verkopen aan de deur.

Heb je nog geen ervaring als verkoper of weet je het verschil tussen een roos en een tulp nog niet? Dat maakt niet uit, want Quinn zorgt met één op één begeleiding en uitleg-video’s dat jij kunt starten. “In het begin loop ik met je mee en zorgen we samen voor je eerste klanten. Tot het moment dat jij zelfstandig kunt lopen. Ruimte voor vragen en advies is er onbeperkt”, aldus Quinn.

Beter betaald dan andere banen

Je verdient wat je verkoopt bij je eigen bloemenwijk dus verkoop jij heel goed dan krijg je ook meer. Het gemiddelde uurloon is nu boven de 15. Ook de eerste weken worden meegerekend. Door de vraag die er is aan de deur, het goede verkoopseizoen tot Mei en de verkooptips die je gratis krijgt word jij binnen mum van tijd een topverkoper.

Dus wat doe je liever? Bloemen verkopen aan de deur wat een beetje spannend/anders is, maar waar je veel van leert en goed verdiend of werk jij liever voor een vast uurloon wat tegen het minimumloon aan zit?

Is jouw wijk nog beschikbaar

Er zijn al een aantal wijken in de buurt bezet dus niet alle wijken zijn nog beschikbaar. Dus stuur een berichtje naar 06-28140793 om te vragen of jouw wijk nog beschikbaar is en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden

Denk jij de persoon te zijn die bloemen kan verkopen aan de deur of heb je vragen over jouw wijk en wat er mogelijk is? Stuur dan een berichtje naar Quinn Cordes 06-28140793 en ga aan de slag!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:03

Gemeenteraden buigen zich over Ziendeweg

De gemeenteraden van Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop bogen zich donderdagavond over het voornemen van Alphen om de Ziendeweg voor doorgaand verkeer te sluiten. In Alphen aan den Rijn werd de raad gevraagd wensen en bedenkingen tegen het voornemen te uiten. In Nieuwkoop kwam een motie op tafel.

Cultuur vandaag 09:10

Reis door Nederland Doeboek voor ouderen

Het Reis door Nederland Doeboek voor ouderen is uit. Het zesde doeboek dat speciaal voor senioren is ontwikkeld. “Al ligt het niveau in dit doeboekje wel iets hoger dan de voorgaande edities”, vertellen de makers Eske Beumkes en Anke Steffers.

Sport gisteren 21:56

Terugkijken zaterdag 23 maart

Aangezien er tijdens de paasdagen geen programma is voor "de onzen" kijken we vooral terug met diverse betrokkenen. Ook sprak Theo Leliveld met coach Arnout Okkinga van Hockeyvlub Nieuwkoop en Jop van der Pijl, speler van Novo Stars (basketbal) Vooral dat laatste interview is het horen meer dan waard...

Cultuur gisteren 14:28

Programma Kaleidoskoop

Het programma van Kaleidoskoop met deze keer: De Kindermuziekweek, Film: the Old Oak (ook mogelijk met buffet) en Theater: de Mannen van Naam met “Sterke verhalen en mooie liedjes.”

Sport gisteren 08:55

Geslaagde Waterlanders volleybalclinic voor team van Jumbo Bas Bobeldijk

Op donderdagavond 21 maart was Sporthal de Steupel in Nieuwkoop het toneel voor een energieke volleybalclinic, georganiseerd door de selectietrainers van Volleybalvereniging Waterlanders. De clinic trok de aandacht van acht enthousiaste medewerkers van Jumbo Bas Bobeldijk uit Nieuwkoop, die zich hadden ingeschreven voor dit sportieve uitje.

Sport 27 mrt. 2024 15:02

Eindelijk weer….!

“Jaaah…, want het is wel 7 jaar geleden dat we onze laatste onderlinge turnwedstrijden konden organiseren", zegt trainer Micha Esman (19) van sportvereniging Kwiek. "Sowieso kon dat tijdens de coronajaren niet en ook door de samenvoeging van Kwiek met gymnastiekvereniging de Zevensprong (Zevenhoven) en Advendo (Ter Aar) - resp. 2020 en 2022 - lukte het gewoon niet om dat óók nog te organiseren..! Maar het is voor de kinderen natuurlijk wel leuker om ergens naar toe te trainen en aan (groot-)ouders te laten zien, wat ze geleerd hebben.”