Gemeente Alphen aan den Rijn

Samen Sterker ontvangt eerste Rijnvicus stimuleringspremie

Het bedrijf Samen Sterker uit Nieuwveen bouwt hoogwaardige vakantiewoningen, hiervoor is goed personeel nodig. Dit is niet altijd gemakkelijk te vinden. Rijnvicus zorgt voor een goede match tussen werkzoekenden en werkgever. Daarnaast maakt een stimuleringspremie het ook gemakkelijk om personeel aan te nemen.

Ahmad aan de slag bij Samen Sterker 

Bas te Riele (werkgeversadviseur bij Rijnvicus) heeft al diverse werkzoekenden een mooie plek kunnen bieden bij Samen sterker. Onlangs is ook Ahmad aan de slag gegaan bij Samen Sterker. Na een korte proefperiode heeft Ahmad een arbeidsovereenkomst getekend voor minimaal 1 jaar. 

Opleiden als elektromedewerker 

Ahmad is pas 1 jaar in Nederland is staat er open voor om veel te leren. Hij wordt intern opgeleid als medewerker elektro. Hiervoor kan hij de luxe vakantiewoningen voorzien van de diverse elektra-aansluitingen. Dankzij de stimuleringspremie kan Jan Willem Aniba (Samen Sterker) de opleiding tot elektromedewerker van Ahmed goed verzorgen. 

Aan de slag in bouw?

Wil jij ook graag aan de slag in de bouw? Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt via de website van Rijnvicus.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 15:12

Borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’, wat houdt het in?

Op verschillende locaties in Nieuwkoop hangen sinds enige tijd borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’. Onder de tekst zijn afbeeldingen te zien van een hond, een fiets en een voetganger. Maar wat betekenen deze borden nou precies?

Sport 2 aug. 2021 16:23

Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

Gemeente 2 aug. 2021 14:46

Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Werken 2 aug. 2021 12:01

’Postkampioen’ met pensioen

De post kwam in Langeraar, op zaterdag 31 juli voor één keer later, dan men gewend is. Allemaal het gevolg van het feestelijk onthaal bij de Strooplikker - door familieleden en (oud-)collega’s georganiseerd - alwaar postbode René Hoogervorst (64) - na een dienstverband van 39 jaar - nog één keer zijn (brom-)fietstas kwam laden, alvorens aan zijn laatste rondje te beginnen.

Advertorial Verkeer en vervoer 31 jul. 2021 15:59

Een aankoopkeuring is zo gek nog niet...

De afgelopen maand is volgens de BOVAG weer een recordmaand als het gaat om verkoop van occasions. Dit betekent ook weer een stijging in miskopen en verborgen gebreken. Ondanks dat Toyota het beste merk ter wereld is, hoeft dit niet te betekenen dat jouw occasion dat ook is...