Archieffoto

Samen Beter Nieuwkoop Lijst 1 presenteert 50 kandidaten

Samen Beter Nieuwkoop is er trots op ook bij de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022, weer een lijst met 50 kandidaten te kunnen presenteren.

De lijst bestaat uit een mix van oude vertrouwde kandidaten, nieuwe kandidaten, inwoners uit al onze dorpen, man, vrouw, variërend in de leeftijden van 17 t/m 76 jaar en van verschillende afkomst.
Met deze kandidaten, zet Samen Beter Nieuwkoop zich breed gedragen in voor inwoners, ondernemers en organisaties. Díe staan voor Samen Beter Nieuwkoop altijd op de eerste plaats.

Samen met de 50 kandidaten, zet Samen Beter Nieuwkoop weer een mooie verkiezingscam-pagne neer: “Samen groeien we verder”!

Kandidatenlijst Samen Beter Nieuwkoop Op 13 januari stelde de Algemene Leden Vergadering van SBN haar kandidatenlijst van 50 vast. 23 Januari bracht SBN de eerste 15 kandidaten naar buiten. In dit persbericht presenteert SBN nu de complete lijst. In de tweede week van februari, publiceert SBN haar verkiezingsprogramma.

20220208_SBN_KANDIDATENLIJST.png


 


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquĂȘte flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.