Archieffoto

Samen Beter Nieuwkoop Lijst 1 presenteert 50 kandidaten

Samen Beter Nieuwkoop is er trots op ook bij de gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022, weer een lijst met 50 kandidaten te kunnen presenteren.

De lijst bestaat uit een mix van oude vertrouwde kandidaten, nieuwe kandidaten, inwoners uit al onze dorpen, man, vrouw, variërend in de leeftijden van 17 t/m 76 jaar en van verschillende afkomst.
Met deze kandidaten, zet Samen Beter Nieuwkoop zich breed gedragen in voor inwoners, ondernemers en organisaties. Díe staan voor Samen Beter Nieuwkoop altijd op de eerste plaats.

Samen met de 50 kandidaten, zet Samen Beter Nieuwkoop weer een mooie verkiezingscam-pagne neer: “Samen groeien we verder”!

Kandidatenlijst Samen Beter Nieuwkoop Op 13 januari stelde de Algemene Leden Vergadering van SBN haar kandidatenlijst van 50 vast. 23 Januari bracht SBN de eerste 15 kandidaten naar buiten. In dit persbericht presenteert SBN nu de complete lijst. In de tweede week van februari, publiceert SBN haar verkiezingsprogramma.

20220208_SBN_KANDIDATENLIJST.png


 


Meer nieuws

Sport gisteren 20:18

Terugblikken en Vooruitkijken 20 april

Er is veel gebeurd op sportgebied en er komt nog zoveel aan... Dit is eigenlijk een korte samenvatting van een lang verhaal. De hockeyers van Nieuwkoop speelden een thuiswedstrijd, de dames van de Waterlanders hadden een pittig potje en vele lopers uit de regio trotseerden de marathon van Rotterdam. Voeg daarnaast het voetbal en het is direct duidelijk dat onze verslaggever Theo Leliveld genoeg praatstof had...

Sport gisteren 12:16

Kom mountainbiken bij UWTC!

Bij UTWC in Uithoorn kun je je nu opgeven voor gratis mountainbikelessen op een heel gaaf parcours! De lessen zijn voor de jeugd van 10 tot 14 jaar.

Cultuur gisteren 08:41

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop komende week: Theater: Mannen van Naam met “Mooie liedjes en sterke verhalen” en Ka-Ladiesnight met “Hij zei, Zij zei” en Film: Neem me mee.

Sport gisteren 07:14

Theo-Logica: Thom Nouwens

Naast de rubriek “Langs het (Leli)Veld” hebben we ook “Theo-Logica.” Voetbal is immers zijn geloof en het veld is zijn kerk. Hier worden exponenten van ons regionale voetbal kritisch tegen het licht gehouden. En uiteraard met zijn uitgesproken mening en visie. Deze keer over Thom Nouwens.

Sport 16 apr. 2024 14:21

BV Harago organiseert 20e Ben Heemskerktoernooi

“De voorrondes in ons biljartlokaal op sportpark Aardam West (Westkanaalweg 120, Ter Aar) begonnen we met 28 deelnemers in 7 poules. Afkomstig  uit de hele omgeving: natuurlijk leden van Harago zelf, van BV Jacobswoude in Woubrugge, BV de Plas in Langeraar, BV Westerhaven en KOT (Krijt op Tijd), beide biljartclubs uit Alphen aan den Rijn,” zegt penningmeester Raoul van der Hoorn (30). Raoul werd voortijdig uitgeschakeld en eindigde als laatste in zijn poule. “Tsja, dat ging niet zo goed, vooral ’n kwestie van te weinig trainingsuren!” zegt hij zelf.

Gezondheid en welzijn 16 apr. 2024 12:50

TENS

Langdurige of chronische pijn is een aandoening die in ons centrum met enige regelmaat voorbij komt. Een van de behandelopties is een TENS apparaat. Door een nieuwe samenwerking met Schwa-Medico is onze zorg hierdoor een stuk verbeterd.