Pixabay

Rotary Nieuwkoop ondersteunt sportclubs in Nieuwkoop

Op 25 september 2021 vindt de vijfde editie plaats van de sponsorwandeltocht de Otterloop. De Otterloop leid je door het unieke weide- en plassengebied van Nieuwkoop. Dit eerste jubileumjaar heeft Rotary Nieuwkoop een aantal goede doelen uitgekozen die elk een deel van de opbrengt zullen ontvangen.

Uniek voor dit jaar is de speciale actie met een aantal sportclubs in Nieuwkoop. Leden van de sportclubs zullen deelnamekaarten voor de Otterloop gaan verkopen aan hun familie, kennissen en overige inwoners uit de Gemeente Nieuwkoop.

Van de opbrengst mag de club € 4 per verkochte kaart houden ter versterking van de clubkas. Hiermee geeft Rotary Nieuwkoop de sportclubs de gelegenheid de clubkas aan te vullen ter gedeeltelijke compensatie van de gemiste inkomsten tijdens de coronaperiode.

Wil je zelf meelopen met de Otterloop? Meld je aan via www.otterloop.nl


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 15:12

Borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’, wat houdt het in?

Op verschillende locaties in Nieuwkoop hangen sinds enige tijd borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’. Onder de tekst zijn afbeeldingen te zien van een hond, een fiets en een voetganger. Maar wat betekenen deze borden nou precies?

Sport 2 aug. 2021 16:23

Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

Gemeente 2 aug. 2021 14:46

Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Werken 2 aug. 2021 12:01

’Postkampioen’ met pensioen

De post kwam in Langeraar, op zaterdag 31 juli voor één keer later, dan men gewend is. Allemaal het gevolg van het feestelijk onthaal bij de Strooplikker - door familieleden en (oud-)collega’s georganiseerd - alwaar postbode René Hoogervorst (64) - na een dienstverband van 39 jaar - nog één keer zijn (brom-)fietstas kwam laden, alvorens aan zijn laatste rondje te beginnen.

Advertorial Verkeer en vervoer 31 jul. 2021 15:59

Een aankoopkeuring is zo gek nog niet...

De afgelopen maand is volgens de BOVAG weer een recordmaand als het gaat om verkoop van occasions. Dit betekent ook weer een stijging in miskopen en verborgen gebreken. Ondanks dat Toyota het beste merk ter wereld is, hoeft dit niet te betekenen dat jouw occasion dat ook is...