Remember Liemeer Experience op 6 september

[Nieuwveen] Fred Schröder, bestuurslid van Golf- & CountryClub Liemeer: “Iedere golfclub organiseert ’open dagen’ en zijn dan blij met 30 tot 40 bezoekers. Wij organiseren nu voor de vierde keer de ’Liemeer Experience’ en in de vorige jaren liep het aantal bezoekers op van 190 in 2017 tot vorig jaar bijna 400 bezoekers!'' 

Hij vervolgt: ''Kijk, àlle golfclubs timmeren aan de weg en het is belangrijk dat mensen zelf kunnen zien hoe het bij zo’n club toegaat. Waarschijnlijk denken nog heel wat mensen dat golf een elitaire sport zou zijn. Bij G&CC Liemeer hebben we de ervaring dat we ons doel beter bereiken met de Liemeer Experience: we pakken groots uit en organiseren veel verschillende dingen. Voor klein en groot, voor mensen met en zonder golfervaring! Wij huren van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) voor één dag het zogenaamde Golf-RAAK-funpark, hetgeen vooral voor de jeugd (6 tot 18 jaar) een leuke manier is om spelenderwijs een beetje gevoel te krijgen voor de golfsport. En workshops voor mensen die nog niet golfen, met begeleiding door onze pro’s, maar voor gevorderden ook: masterclasses over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld: Hoe sla je een bal uit een bunker? Eerst een bespreking/theorie, dan wordt het wordt voorgedaan en dan vooral: zelf doen!''

Deelname aan de Liemeer Experience is kosteloos, maar men moet van tevoren wel inschrijven. De groepen mogen niet groter zijn dan 10 personen. ''Alle activiteiten zijn buiten en passen binnen ons corona-protocol, die we hebben afgestemd met de gemeente.”

Voor het hele gezin is er de Family putting game, waarbij men een aantal ballen moet slaan door poortjes. Hierbij gaat het vooral om de lol die je met elkaar kunt beleven, maar er zijn ook leuke prijsjes te verdienen. Bovendien kun je natuurlijk ook met een groepje van drie tot vier de baan in om een aantal holes te lopen met begeleiding. Op en naast de parkeerplaats staan een aantal kraampjes met informatie over verschillende onderwerpen (onder andere yoga), maar er staat ook een aanbieder van golfkleding: golfdiva.nl en onze ’Liemeer’-honing is op de markt te koop!

Schröder: “Het belooft weer een mooie happening te worden: er is voor iedereen wel wat bij: families, groepjes collega’s, buren of vrienden en met hulp van 35 vrijwilligers, die deze dag hand- en spandiensten verrichten, hopen we weer veel mensen een leuke dag te bezorgen. En: als mensen het leuk vinden, is dat wellicht een goed moment om één stap verder te gaan en in te schrijven voor Golfstart: een all-in pakket voor de beginnende golfer voor slechts €99,00. Of zich te oriënteren op een winterabonnement: een uitstekende manier om in de winter (november tot maart) te kunnen golfen en de golfclub te leren kennen.”

Veel meer informatie over de verschillende abonnementen staat op www.golfclubliemeer.nl en voor een impressie van de Liemeer Experience kijk je op www.golfisleuk.nl. Of kijk het filmpje van vorig jaar: 

Loek Sassen


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 15:12

Borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’, wat houdt het in?

Op verschillende locaties in Nieuwkoop hangen sinds enige tijd borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’. Onder de tekst zijn afbeeldingen te zien van een hond, een fiets en een voetganger. Maar wat betekenen deze borden nou precies?

Sport 2 aug. 2021 16:23

Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

Gemeente 2 aug. 2021 14:46

Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Werken 2 aug. 2021 12:01

’Postkampioen’ met pensioen

De post kwam in Langeraar, op zaterdag 31 juli voor één keer later, dan men gewend is. Allemaal het gevolg van het feestelijk onthaal bij de Strooplikker - door familieleden en (oud-)collega’s georganiseerd - alwaar postbode René Hoogervorst (64) - na een dienstverband van 39 jaar - nog één keer zijn (brom-)fietstas kwam laden, alvorens aan zijn laatste rondje te beginnen.

Advertorial Verkeer en vervoer 31 jul. 2021 15:59

Een aankoopkeuring is zo gek nog niet...

De afgelopen maand is volgens de BOVAG weer een recordmaand als het gaat om verkoop van occasions. Dit betekent ook weer een stijging in miskopen en verborgen gebreken. Ondanks dat Toyota het beste merk ter wereld is, hoeft dit niet te betekenen dat jouw occasion dat ook is...