Receptie TAVV 75 jaar

Op donderdag 30 mei vierde TAVV het 75-jarig bestaan van de club middels een receptie voor genodigden. Hierin werd uitvoerig stilgestaan bij de geschiedenis van de Ter Aarse Voetbal Vereniging. Het prille ontstaan in 1949 vanuit de kroeg, de tijden in Korteraar en natuurlijk de betreding van het huidige complex werden door zowel huidig voorzitter Chiel Scholte en oud-elftalleider Jan Baas belicht... 

Daarnaast was er een ofiicieel tintje aan deze receptie, want loco-burgemeester Tom de Kleer was mede aanwezig om de felicitaties namens de gemeente over te brengen. Er was veel materiaal te zien uit het verleden via enkele clubblaadjes (De Topscorer en De Punt) en eerdere jubileumuitgaven en ook was er een foto-archief waarin veel te zien was.

Tevens werd er een "TAVV Aller Tijden" samengesteld uit spelers, die langdurig voor de club uitkwamen en met niet bepaald geringe kwaliteiten. Op deze foto staan de volgende spelers:

Staand van links naar rechts: Lars v.d. Pijl, Frank Aartman, Randy Verwoerd, Kees Reijngoud, Patrick Ubink, Bart Vis, Mario Verzaal en Jan Baas (voorzitter selectiecommissie en oudste lid van de club)

Gehurkt van links naar rechts: Gert-Jan Koopman, Edwin Martens, Jerry v.d. Zwaan, Chiel Konings en Kevin van Wijk


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!