ProMove voegt oefeningen toe aan website

Zoals velen inmiddels al weten, is de fysiotherapiepraktijk Bakker & de Vos per mei 2022 van naam veranderd. Door het pensioen van Teun Bakker en de intrede van Erik Ettema kreeg de praktijk de naam ProMove, bewegen & gezondheid. Hierbij is ook de website vernieuwd en daar is nu iets nieuws aan toegevoegd.

Bij een nieuwe naam hoort uiteraard nieuwe bedrijfskleding, nieuwe sponsorborden, maar ook een nieuwe website. Deze website, die gebouwd is in samenwerking met reclamebureau Comm-On uit Bodegraven, is al enige tijd online en is te vinden op www.promove.nu

Bij het bouwen van deze website is ervoor gekozen de patiënt als uitgangspunt te nemen. Dus niet alleen een digitaal visitekaartje van ProMove, maar ook een uitgebreid informatieaanbod over klachten en ziektes en welke zorg ons centrum voor u kan leveren. Hierbij is de nieuwe website zo ingesteld dat u direct kunt zien welke specialisten uw zorgvraag aanbieden.

Bij dit uitgebreide informatieaanbod op onze website kan ondersteuning voor uw therapie middels oefeningen niet ontbreken. We zijn daarom ook trots om aan te kunnen kondigen dat er sinds vorige week een heel mooie functie aan de website is toegevoegd. In samenwerking met www.fysioefeningen.nl zijn er op onze website een groot aantal oefenvideo's te vinden die patiënten, op advies van de therapeut, kunnen gebruiken ter ondersteuning van de therapie.

Bent u benieuwd hoe dit deel van de website eruit is komen te zien? Ga dan snel naar: https://promove.nu/oefeningen/

Bent u benieuwd welke oefeningen goed voor uw klachten zijn of heeft u een andere vraag? Neem dan via onderstaande informatie contact op met ProMove, bewegen & gezondheid.

- Telefoonnummer 0172-575261

- E-mail naar info@promove.nu

- WhatsApp bericht naar 06-57821791.

- Meer informatie kunt u ook vinden op www.promove.nu


Meer nieuws

Sport gisteren 13:32

Nieuwkoop - FC Oudewater; de analyses achteraf

Vooraf gezien was het duel tussen Nieuwkoop en FC Oudewater een belangrijke in de strijd om weg te blijven van de promotie-/degradatieplaatsen. Onze verslaggever Adrie van Lith sprak na afloop van deze wedstrijd met beide trainers...

Pareltjes uit onze samenleving gisteren 11:43

Pareltjes uit onze samenleving: Leo Kooyman

In de serie “pareltjes uit onze samenleving” geven wij aandacht aan bijzondere mensen, die veel voor de Nieuwkoopse gemeenschap betekenen. Zonder vrijwilligers kunnen verenigingen, clubs, stichtingen en genootschappen niet bestaan. Vrijwilligers kun je nooit genoeg hebben en gelukkig zijn er vele mensen, die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor een ander. Zodra onze redacteur Theo Leliveld vindt dat er iemand meer in de schijnwerpers moet worden gezet plaatst de eindredactie het bijbehorende artikel. Deze keer: Leo Kooyman, oud voorzitter VON Nieuwkoop.