Gerard Alderliefste

Programma Kaleidoskoop

EINDE

Ja, laten we maar gewoon zeggen waar het op staat. We hebben een geweldig afsluitend weekeinde gehad in ons theater. Met vrijdag de film Das Lehrerzimmer, zaterdagavond brachten Gerard Alderliefste en zijn vrienden zaal en foyer tot driedubbele staande ovatie en zondagmiddag de Dixie Six All Stars met hun seizoenssluiting. Aan alles komt een einde. Ook aan dit theaterseizoen. Dus helaas de zomersluiting van het theater gaat in. Helemaal stil wordt het gelukkig niet. We draaien in juni nog films en de Open Tafel trekt de hele zomer publiek naar ons huis hopen wij.

Maar voor nu wensen wij al onze bezoekers en inwoners van Nieuwkoop een prachtige zomer. Bij leven en welzijn pakken we de laatste zondag van augustus ons theaterdraadje weer op. Ook onze berichten in de Omroeper en nieuwkoops.nl komen tot begin augustus op een laag pitje te staan. Maar op onze website kunt u ons programma voor komend seizoen al bekijken.

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Dinsdag 4 juni 2024 14:00 uur

Film: the Quiet Girl

Een Iers meisje -Cait- wordt een zomer ondergebracht bij oom en tante, omdat haar eigen ouders weer een kind verwachten. Cait ontdekt deze geweldige Ierse zomer zichzelf en al doende ook nog een aantal familiegeheimen. Iers is de taal voor sprookjes en deze film oogt en klinkt als een sprookje. Een dijk van een verhaal met geweldige beelden. Kortom een aanrader. Deze film werd voorgedragen voor een Edison als beste buitenlandse film.

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Tekst gaat verder onder de foto

the Quiet Girl


Donderdag 13 juni 20:15 uur

Film: the Great Escaper

Een oorlogsveteraan van wereldoorlog 2 wil met alle geweld de 70ste verjaardag van D-day, ofwel zijn landing op de stranden van Normandie, meevieren. Simpel gezegd: je bent 89 lentes jong en je wilt wat. Zijn vrouw steunt hem door dik en dun. Hij besluit te ontsnappen uit zijn verzorgingshuis en de reis te wagen. Heel Groot-Brittannië leeft met hem mee. Natuurlijk levert zo’n gegeven een bijzondere film met bijzondere acteurs op.

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

The Great Escaper


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.