Programma Kaleidoskoop

Een nieuw seizoen, met nieuwe sterren en oude bekenden. Vorige week konden we melden dat het programma voor het eerste halfjaar rond is. Daar waren we al trots op. We zijn inmiddels al weer twee stappen verder. Het tweede halfjaar is nu ook bijna helemaal gevuld. Maar het allerleukste nieuws is natuurlijk dat onze website is bijgewerkt en dat je vanaf nu al tickets kunt kopen voor het nieuwe seizoen.

We kunnen je slechts succes wensen met kiezen in het programma aanbod, dat wij je voorschotelen. Alleen september brengt je al het volgende: cabaret met Patrick Nederkoorn, film met Bob Marley en ons muziekcafé met de Young Ones Forever en Dixieland Jubilee. En natuurlijk Bingo en de Open Tafel. Check de web site en sla uw slag.

nieuw seizoen

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Vrijdag 24 mei 2024 20:15 uur

Film: das Lehrerzimmer

Op een middelbare school vindt een diefstal plaats. De directie heeft wel een methode om de dader op te sporen. Maar er is een nieuwe lerares, die een afwijkende kijk heeft op de aanpak en dat steekt ze ook niet onder stoelen of banken. Dat leidt tot een botsing in de lerarenkamer. Vindt men een dader? En is er uiteindelijk een winnaar in de lerarenkamer? De film sleepte een Oscarnominatie binnen voor beste buitenlandse film en Leonie Benesch vertolkt de rol van de nieuwe lerares en speelt de sterren van de hemel.

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Donderdag 13 juni 20:15 uur

Film: the Great Escaper

Een veteraan uit de 2de Wereldoorlog besluit uit zijn verzorgingshuis te ontsnappen. Hij is pas of al 89 lentes jong en wil koste wat kost de herdenking van de 70ste verjaardag van D-day meevieren op de stranden van Normandie. Nog een keer zijn oude kameraden zien en verhalen delen. Misschien is het zijn manier om zijn oorlogstrauma te verwerken. Zijn vrouw helpt hem, fantastisch en zonder een spoor van twijfel, met het najagen van zijn droom. U begrijpt dat heel Engeland in rep en roer was met deze gebeurtenis.

Voor alle en verdere info tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

The Great Escaper


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.