Programma Kaleidoskoop

Met deze keer: Muziekcafé: Make my Day, Theater: Drumdrumdrum met PADABOOM en KaLadiesnight presenteert “Hij zei, zij zei”.

Zondag 11 februari 15.00 uur

Muziekcafé: Make my Day

Eem energieke band, briljante covers van wereldartiesten, een mogelijk druilerige zondagmiddag, kortom alle mogelijke ingrediënten voor een geweldige middag. En deze band gaat het weer waar maken. Net als de vorige keren dat ze ons bezochten.

Dus wie zich wil laten verrassen door de klassieke covers in een eigen jasje, komt deze middag meer dan anders aan zijn trekken.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Zondag 3 maart 2024 15.00 uur

Theater: Drumdrumdrum met PADABOOM

Het is ons gelukt een bijzondere familievoorstelling te strikken die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Dus kinderen breng jullie ouders of grootouders mee. Ritme is de basis voor deze voorstelling. Ook jullie ouders en grootouders mogen meedoen. Ritme is de basis voor muziek. Dus leer tellen en tikken en dan volgt de rest. Het mooiste is dan het gegeven dat je met bijna alles ritme en dus muziek kunt maken. En die ontdekking mag je beleven op deze bijzondere middag die daardoor een feestelijk en vrolijk karakter krijgt.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Vrijdag 12 april 20.00 uur

Theater: KaLadiesnight presenteert “Hij zei, zij zei”

Vorig jaar en het jaar daar voor hadden wij een KaLadiesnight met kraampjes en en een markt opstelling. Dit jaar hebben wij gekozen voor een totaal andere invulling. Uiteraard is de toegang uitsluitend voor ladies. Dus wat dat betreft is het als vanouds. Maar we hebben nu gekozen voor een compleet aangeklede, feestelijke theatervoorstelling. De verhouding tussen man en vrouw in deze moderne tijden, die eeuwig voortduren, staat centraal. Twee acteurs diepen de relatie man en vrouw uit in een mix van toneel en stand-up comedy. Natuurlijk zijn er speciale kleine surprises, die het geheel van de avond op een nog hoger plan tillen.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 09:29

Dorpsraad Rondom de Plassen organiseert Zorgmarkt

Vergrijzing is voor iedereen inmiddels een bekend begrip. De vergrijzing in Nederland neemt toe, omdat de gemiddelde leeftijd stijgt. Door het stijgende aantal ouderen moeten er ook steeds meer zorgvoorzieningen bijkomen. Tegelijkertijd is het zorgsysteem in Nederland nogal veranderd. De centrale overheid heeft de verantwoordelijkheid voor veel taken gedelegeerd aan de gemeenten en zorgverzekeraars, vanuit de gedachte dat deze de betreffende taken goedkoper en beter kunnen uitvoeren omdat zij de burgers en de thuissituatie beter kennen dan de landelijke overheid. Belangrijk bij de invulling van de zorg is de participatiesamenleving, waarin mensen actief deelnemen aan activiteiten die het welzijn van medeburgers bevorderen.

Sport gisteren 20:11

Terugblikken en Vooruitkijken 24 februari

Eindelijk zal er na twee inhaalronden weer een volledig programma worden gespeeld in de diverse voetbalcompetities. Toch hebben de diverse ploegen niet stilgezeten. Er is driftig doorgetraind in deze periode en ook heeft men wat oefenwedstrijden gespeeld. Onze verslaggever Theo Leliveld peilde de stemming in de diverse kampen... 

Levensbeschouwing gisteren 14:20

Wat is de zin van het leven? en Wie ben ik?

Als zulke vragen je bezighouden, is Alpha misschien iets voor jou!" zegt pastor Heleen van de Reep. "In een aantal bijeenkomsten (12 avonden en 1 weekend (vrijdagavond en zaterdagmorgen) praten we over zaken zoals geloof en zingeving. Alpha wordt in allerlei kerken in Nederland georganiseerd, maar wij werken vanuit de katholieke kerk. Alpha is gezellig, laagdrempelig en absoluut niet saai! De sfeer is open en ontspannen en om deel te nemen hoef je niet vroom of super gelovig te zijnHet is voor iedereen, of je nu een vaste kerkganger bent of iemand die er  maar af en toe eens komt. Ook mensen van een ander geloof en mensen die de kerk alleen maar van de buitenkant kennen, zijn van harte welkom.

Sport gisteren 00:00

Ben Heemskerk Toernooi 2024

Voor de twintigste keer in de zestigjarige geschiedenis van Biljartvereniging Harago uit Ter Aar zal het Ben Heemskerk Toernooi gaan plaatsvinden. Een evenement waaraan ieder zichzelf respecterende biljarter kan laten zien of hij de finaledag van dit toernooi kan gaan bereiken...

Gezondheid en welzijn 20 feb. 2024 15:51

ProMove voegt oefeningen toe aan website

Zoals velen inmiddels al weten, is de fysiotherapiepraktijk Bakker & de Vos per mei 2022 van naam veranderd. Door het pensioen van Teun Bakker en de intrede van Erik Ettema kreeg de praktijk de naam ProMove, bewegen & gezondheid. Hierbij is ook de website vernieuwd en daar is nu iets nieuws aan toegevoegd.