Programma Kaleidoskoop

Met deze keer: Muziekcafé: Make my Day, Theater: Drumdrumdrum met PADABOOM en KaLadiesnight presenteert “Hij zei, zij zei”.

Zondag 11 februari 15.00 uur

Muziekcafé: Make my Day

Eem energieke band, briljante covers van wereldartiesten, een mogelijk druilerige zondagmiddag, kortom alle mogelijke ingrediënten voor een geweldige middag. En deze band gaat het weer waar maken. Net als de vorige keren dat ze ons bezochten.

Dus wie zich wil laten verrassen door de klassieke covers in een eigen jasje, komt deze middag meer dan anders aan zijn trekken.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Zondag 3 maart 2024 15.00 uur

Theater: Drumdrumdrum met PADABOOM

Het is ons gelukt een bijzondere familievoorstelling te strikken die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Dus kinderen breng jullie ouders of grootouders mee. Ritme is de basis voor deze voorstelling. Ook jullie ouders en grootouders mogen meedoen. Ritme is de basis voor muziek. Dus leer tellen en tikken en dan volgt de rest. Het mooiste is dan het gegeven dat je met bijna alles ritme en dus muziek kunt maken. En die ontdekking mag je beleven op deze bijzondere middag die daardoor een feestelijk en vrolijk karakter krijgt.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl

Vrijdag 12 april 20.00 uur

Theater: KaLadiesnight presenteert “Hij zei, zij zei”

Vorig jaar en het jaar daar voor hadden wij een KaLadiesnight met kraampjes en en een markt opstelling. Dit jaar hebben wij gekozen voor een totaal andere invulling. Uiteraard is de toegang uitsluitend voor ladies. Dus wat dat betreft is het als vanouds. Maar we hebben nu gekozen voor een compleet aangeklede, feestelijke theatervoorstelling. De verhouding tussen man en vrouw in deze moderne tijden, die eeuwig voortduren, staat centraal. Twee acteurs diepen de relatie man en vrouw uit in een mix van toneel en stand-up comedy. Natuurlijk zijn er speciale kleine surprises, die het geheel van de avond op een nog hoger plan tillen.

Voor tickets: www.theater-kaleidoskoop.nl


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!