Google Street View

Producent is op zoek naar mooie verhalen over Nieuwkoop voor populaire serie ‘Het Dorp’

Stepping Stone Producties is momenteel volop bezig om het tweede seizoen van de populaire serie ‘Het Dorp’ te maken. Voor de aflevering waar ‘de dorpskern’ centraal staat, zijn ze op zoek naar mooie verhalen over Nieuwkoop. Kun jij hen helpen?

In de serie ‘Het Dorp’, te zien op NPO1/Omroep MAX, gaan acteur Huub Stapel en schrijver Wim Daniëls op zoek naar het echte dorpsgevoel. Want wat de presentatoren ook zeggen: wie het ware karakter van de Nederlander wil ontdekken kan beter de dorpen bezoeken dan zich onderdompelen in het rumoer van de stad. Het is een serie waarbij bijzondere verhalen van nu worden afgewisseld met verhalen van vroeger.

In één van de nieuwe afleveringen staat het thema ‘de dorpskern’ centraal. Stepping Stone Producties is gecharmeerd van de Dorpsstraat in Nieuwkoop, waar van alles aan te vinden is. Voor de serie zijn ze op zoek naar mooie verhalen die zich afspelen (of vroeger hebben afgespeeld) in de dorpskern van Nieuwkoop. Denk aan een inwoner die er al zijn of haar hele leven woont en zich de middenstand van vroeger nog weet te herinneren. Of iemand die een speciale band heeft met een bepaald gebouw in de dorpskern. Of misschien heb jij wel mooie verhalen over het Torenschuddersfeest?

Ben of ken jij een inwoner uit Nieuwkoop die mooie verhalen over vroeger en nu kan vertellen? Neem dan contact op met Stepping Stone Producties via mirte.vendrig@steppingstone.nl.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.