Jworxout
Advertorial Sport

Power mama worxout

Hé jij daar, power mama in spé! Wil jij op een verantwoorde manier aan jouw fitheid blijven werken, je voorbereiden op de mooiste worxout die er bestaat, namelijk moeder worden? Dan is deze cursus van Jworkxout echt iets voor jou!

Ben je zwanger én sportief? Dan is deze cursus iets voor jou! Lekker sporten met andere zwangere dames. Ontvang tips en adviezen om de zwangerschap, bevalling en het herstel na de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als het weer het toelaat, sport je buiten op de prachtige locatie van Jworxout met uitzicht op de polder. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben ze in hun studio een gevarieerde training.

De cursus Power Mama Worxout is een leuke manier om je actief voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer in conditie te komen.

Voordelen Power Mama Worxout:

  • Meer energie
  • Betere conditie
  • Minder kans op rug- en bekkenklachten

De cursus bestaat uit 6 trainingen. De trainingen bestaan uit de warming up, cardio en kracht, grond oefeningen, tips, vragen rondje en sluiten af met een kopje thee. 

Cursusdagen: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 6 november, 13 november.

Voor meer info, neem contact op met Jworxout via jworxout@hotmail.com.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.