Josh Walet

Politie zoek getuigen van val op de Uitweg

Vanmorgen rond 09:45 uur is een bromfietser ter hoogte van de fietsoversteekplaats op de Uitweg gevallen, hij kwam vanuit de Korte Meentweg. De val werd veroorzaakt door een wielrenner, die zich niet om de bromfietser bekommerde. 

De wielrenner kwam uit tegenovergestelde richting en reed op de weghelft van de bromfietser. Toen de bromfietser ten val kwam, bekommerde de wielrenner niet om het slachtoffer en reed hij door in de richting van de Milandweg.

‘’Wat we weten is dat de racefietser op een rode racefiets reed en een rode helm droeg’’, aldus de politie.

Heb jij iets gezien? Laat het weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 15:29

Last van eczeem: Hoe kan dat en wat kun je eraan doen?

Heb jij veel last van eczeem of ben je langdurig verkouden? En hoe komt dat dan? Waarom uiten problemen zich via de huid, longen of slijmvliezen? Hoe kan het dat mensen met huidproblemen langdurig verkouden zijn, en vaak ook een laag energie niveau hebben en/of chronische pijn?

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 14:50

Kogel is door de kerk: avondklok gaat zaterdag in

Na een kleine wijziging heeft de Tweede Kamer toch ingestemd met de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari is het tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends verboden om buiten te zijn. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn reageert.

Gemeente vandaag 10:02

Locatiekeuze IKC Langeraar

Ook in Langeraar komt een Integraal Kindcentrum (IKC). De gemeente heeft in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de meest geschikte locatie. Op basis van dit onderzoekt stelt het college de gemeenteraad voor om het IKC in Langeraar te bouwen op de huidige locatie van basisschool Aeresteijn.

Wonen en bouwen vandaag 08:30

De Zevensprong naar Kwiek

Het begin van 2021 betekende ook officieel het einde van gymnastiekvereniging De Zevensprong. De club is echter niet uit beeld verdwenen en sporten in Zevenhoven kan nog steeds. Buurclub SV Kwiek bracht uitkomst.