Paastraining z.v. de Plas

Sinds enkele weken geven de trainers van zwemvereniging de Plas weer trainingen. De leden zijn in twee groepen verdeeld, tot 18 jaar en van 18 tot 27 jaar. De eerste groep heeft twee keer in de week training en de oudste groep één keer per week. Door de maatregelen kunnen de zwemmers en poloërs nog steeds niet in hun geliefde zwembad terecht.

De trainers zijn dan ook uitgedaagd om toch een leuke training te maken maar dan op het land en in de buitenlucht. Dat lukt ze prima. Omdat de zwemvereniging geen vaste trainingslocatie meer heeft nu het zwembad dicht is, worden de trainingen op pop-up locaties in het dorp gegeven. Afgelopen zaterdag was de jeugdgroep bij strand Zomer om daar een fikse paastraining af te leggen. De trainers hadden diverse spellen bedacht met verschillende paasthema’s. Het was enorm gezellig en sportief. Zo zijn de leden in ieder geval op conditie zodra het zwembad weer open mag.

De oudere groep had vrijdagavond hun trainingsveld bij het evenemententerrein opgezet. Daar werd een uurtje flagfootball gespeeld. Ook daar spatte de energie en het plezier van de training af. Komende weken zullen de zwemmers nog op diverse locaties in het dorp te zien zijn, maar zodra het zwembad weer open is zullen ze zeker het ruime sop kiezen.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!