Ivo Rikkert
Advertorial Overige

Opvliegers in Theater Castellum

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen ‘Opvliegers’ komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met een gloednieuw feelgoodconcert: Opvliegers Girls on Fire! De enige opvliegers die je wél wilt, kun je op woensdag 1 februari beleven in Theater Castellum.

Het concept is in een nieuw jasje gestoken, want de dames staan niet als een personage, maar als zichzelf op het toneel. Het resultaat is een show vol hits die elke vrouw uit volle borst kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Een vriendinnenconcert over thema’s als ouder worden, vriendschap, romantiek en natuurlijk ook de overgang, inclusief alle ongemakken die daarbij komen kijken.

50+ and still on fire

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Joep Onderdelinden

Antje Monteiro: “Dit is een van de meest kwetsbare, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan. Samen met regisseur en schrijver Joep Onderdelinden werken we aan een voorstelling waarbij er meegezongen, meegedanst, maar ook zeker veel gelachen kan worden. De nummers en verhalen die in de brainstormsessie naar boven kwamen waren al zo leuk, ik kan niet wachten tot we dit in het theater kunnen laten zien!”

Tickets

Zing, dans en lach mee op woensdag 1 februari (aanvang 20:15 uur) bij hét vriendinnenuitje van het jaar. Kaarten zijn te koop via de website.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:35

Gemeentehuis beklad tegen komst AZC

Het gemeentehuis van Nieuwkoop is afgelopen nacht beklad. De teksten zijn gericht tegen de mogelijke komst van een AZC. De gemeenteraad bespreek donderdagavond of samen met buurgemeente Kaag & Braassem naar een locatie wordt gezocht.

Cultuur vandaag 14:25

Programma Kaleidoskoop

Op het programma van Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop de komende week: Theater: Whisky proeverij, Gerard Alderliefste & Friends met “Une Belle Histoire” en Film: the Miracle Club.

Sport vandaag 13:04

YoLo Judo start in Nieuwkoop: Hajimé!

Vanaf half mei start een nieuwe Judoschool in Nieuwkoop: YoLo Judo. Op zowel 15 als 22 mei zijn er speciale introductiedagen in sporthal De Steupel om kennis te maken met dit nieuwe initiatief voor jeugd-judo.

Blog vandaag 11:11

Ernstige bedreigingen

In de serie “uit het (groene) hart gegrepen" pakt onze columnist/verslaggever/presentator Theo Leliveld de pen op en laat zijn licht schijnen over zaken met zijn visie. Soms ongepolijst, maar altijd met de beste intenties ventileert hij zijn levenservaring. Deze keer over Ernstige bedreigingen.

Sport gisteren 19:48

Terugblikken op het afgelopen weekend

De meivakantie wordt geopend met Koningsdag in het weekend. Dus is er geen speelronde in de diverse competities, maar zijn er louter festiviteiten. Onze verslaggever Theo Leliveld keek terug op de sportieve prestaties...