Ivo Rikkert
Advertorial Overige

Opvliegers in Theater Castellum

Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen ‘Opvliegers’ komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met een gloednieuw feelgoodconcert: Opvliegers Girls on Fire! De enige opvliegers die je wél wilt, kun je op woensdag 1 februari beleven in Theater Castellum.

Het concept is in een nieuw jasje gestoken, want de dames staan niet als een personage, maar als zichzelf op het toneel. Het resultaat is een show vol hits die elke vrouw uit volle borst kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Een vriendinnenconcert over thema’s als ouder worden, vriendschap, romantiek en natuurlijk ook de overgang, inclusief alle ongemakken die daarbij komen kijken.

50+ and still on fire

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Joep Onderdelinden

Antje Monteiro: “Dit is een van de meest kwetsbare, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan. Samen met regisseur en schrijver Joep Onderdelinden werken we aan een voorstelling waarbij er meegezongen, meegedanst, maar ook zeker veel gelachen kan worden. De nummers en verhalen die in de brainstormsessie naar boven kwamen waren al zo leuk, ik kan niet wachten tot we dit in het theater kunnen laten zien!”

Tickets

Zing, dans en lach mee op woensdag 1 februari (aanvang 20:15 uur) bij hét vriendinnenuitje van het jaar. Kaarten zijn te koop via de website.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.