Loek Sassen
Advertorial Sport

Optimaal trainen op oefencentrum Liemeer

Golf- en CountryClub Liemeer heeft het oefencentrum groots aangepakt en helemaal opnieuw ingericht.

De drivingrange is gratis toegankelijk voor alle leden, maar ook voor iedereen, die zèlf eens wil ervaren, hoe het voelt om een golfbal met ’n goede slag zo’n 150 meter met ’n mooie boog weg te slaan… Op de drivingrange is een ballenautomaat aanwezig, waar men na betaling van een of enkele euro’s een emmertje ballen kan ’lenen’. Ook zijn voor niet-leden clubs (stokken) aanwezig en gratis te gebruiken.

Onder de vernieuwde overkapping zijn zo’n 23 afslag-matten om te oefenen en op diverse afstanden, variërend van 10 tot 200 meter, targets geplaatst èn verlicht met schijnwerpers (tot 21.45 uur). Net als het stuk van de brug naar de drivingrange. De vernieuwde drivingrange is een prima plek om, ook in de winterperiode, kennis te maken met de golfsport: uit de wind én met een dak boven je hoofd.

Fred Schröder, in het bestuur verantwoordelijk voor communicatie en marketing zegt: “Juist de winterperiode is heel geschikt om te starten met de golfsport. Daarom bieden wij, naast de vernieuwde drivingrange om te oefenen, verschillende mogelijkheden om voordelig lid te worden of les te krijgen van één van onze golfprofessionals. Bijvoorbeeld met de aanbieding ’Instappakket’ of ’Golfstart’: 6 lessen in groepjes van 4-6 personen voor € 99."

Kijk ook eens op de website.

Loek Sassen


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 16:30

De kip en het ei

Het zijn roerige tijden. Eerst de coronacrisis, nu weer de wooncrisis. Maar we hebben een nieuwe regering (nou ja, nieuw?) die al de problemen gaat aanpakken. Toch?

Advertorial Winkels gisteren 14:15

Mooie cadeaus bij Dutch Dream Slaapcomfort

Het is feest bij Dutch Dream Slaapcomfort, want de winkels mogen weer open. Dat vieren ze graag samen met jou met prachtige cadeaus bij je bestelling!

Advertorial Winkelcentrum Ter Aar 18 jan. 2022 15:25

De Ter Aarse winkel(h)ier vertelt... Marskramer Ter Aar

Om extra aandacht te vestigen op het winkelcentrum van Ter Aar, waarbij de ondernemers verenigd zijn in de Bedrijfs Investerings Zone (BIZ), nemen we iedere twee weken één van de winkels in het commerciële hart onder de loep: deze keer Marskramer Ter Aar.

Overige 18 jan. 2022 10:58

Start 50 jarig jubileumjaar Zonnebloem Nieuwveen

Afgelopen vrijdag hebben mevrouw Van Eijk en wethouder Gerben van Duin de eerste jubileum tijdschriften van de Zonnebloem Nieuwveen uit handen van voorzitter Pien Schrama ontvangen. Het is de aftrap van het 50-jarig jubileum van de Zonnebloem Nieuwveen, een lokale afdeling die officieel begon in 1972.