Triathlon Nieuwkoop

Oproep: help als vrijwilliger bij de Triathlon van Nieuwkoop

Zondag 19 september staat de 38ste Triathlon van Nieuwkoop op de agenda. Dit jaar ook weer het Nederlands Kampioenschap op de ½ afstand. Help jij mee om deze wedstrijd tot een succes te maken?

Zonder vrijwilligers kan de Triathlon van Nieuwkoop namelijk niet georganiseerd worden. Help bijvoorbeeld mee als verkeersregelaar, het registreren van de atleten, hulp bij de drankposten of als medewerker van de horeca. Het is ook mogelijk om de uren die je als vrijwilliger maakt te schrijven voor je maatschappelijke stage.

Twijfel niet en meld je aan via www.triathlon-nieuwkoop.nl. Alvast veel dank namens de organisatie.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.