Innovation Factory Nieuwkoop

Op zoek naar een werk-, flex- of opslagruimte in de gemeente Nieuwkoop?

Twee ondernemers uit Nieuwkoop, Jorrit en Sebas, willen met een enquête toetsen of er binnen de gemeente Nieuwkoop behoefte is aan vaste kantoorruimte(s), flexibele kantoorruimte(s) en werk/opslagruimte.

De bedoeling is om een inspirerende omgeving te creëren waar (startende) ondernemers een mooi kantoor kunnen betrekken waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan flexibele presentatie- vergaderruimte(s), centrale ruimte, flexibele kantoorruimtes, mobiliteit oplossingen enzovoort.

‘’Naast alle faciliteiten willen we gelegenheid creëren om te netwerken, innovatiesessies organiseren en trainingen op maat geven. Kortom niet het standaard betalen voor een aantal m2, maar veel meer dan dat’’, laten de twee ondernemers weten. Jorrit en Sebas denken dat, gezien de tijd waar we in zitten, er misschien ook meer behoefte is aan het huren van flexibele kantoorruimtes voor werknemers. ‘’Als op kantoor of thuis werken even niet mogelijk is. Maar ook voor mensen die opzoek zijn naar een plek voor opslag.’’

Ben je geïnteresseerd? Vul dan de korte enquête in. Wil je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:10

Gratis sportspreekuur ProMove voorziet in behoefte

Het gratis sportspreekuur bij ProMove bewegen & gezondheid, op locatie de Vijverhof in Nieuwkoop en bij AnyTime Fitness in Ter Aar, voorziet al jaren in de behoefte voor het laagdrempelig beoordelen van een klacht of blessure.

Overige gisteren 10:41

Oud Papenveer komt tot leven

Misschien is het weleens opgevallen dat op diverse plekken in Langeraar info-bordjes hangen waarop een deel van de geschiedenis van de woonkern te lezen is; oa. over het St. Antonius Rustoord, de kerk en over verschillende andere markante plekken (zoals de Grote brug). Sinds kort hangt er ook een in Papenveer: aan het hek van het speeltuintje over de brug bij driesprong Bloemenstraat/Sluispad.

Muziek 22 apr. 2024 21:00

Dixieland Jubilee in Kaleidoskoop 28 april

Na een buitengewoon geslaagd Nieuwkoop Jazzfestival met meer dan 400 bezoekers, is er aanstaande zondag weer een swingende Dixieland Jubilee in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Het huisorkest Dixie Six All Stars speelt van 15.00 tot 17.30 uur en staat garant, zo is ruimschoots gebleken, voor een gezellige middag van dixieland, swing en New Orleans jazz. Lekkere, dansbare oude stijl jazz en vaak is de dansvloer pal voor de band dan ook druk bezet.