Innovation Factory Nieuwkoop

Op zoek naar een werk-, flex- of opslagruimte in de gemeente Nieuwkoop?

Twee ondernemers uit Nieuwkoop, Jorrit en Sebas, willen met een enquête toetsen of er binnen de gemeente Nieuwkoop behoefte is aan vaste kantoorruimte(s), flexibele kantoorruimte(s) en werk/opslagruimte.

De bedoeling is om een inspirerende omgeving te creëren waar (startende) ondernemers een mooi kantoor kunnen betrekken waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij aan flexibele presentatie- vergaderruimte(s), centrale ruimte, flexibele kantoorruimtes, mobiliteit oplossingen enzovoort.

‘’Naast alle faciliteiten willen we gelegenheid creëren om te netwerken, innovatiesessies organiseren en trainingen op maat geven. Kortom niet het standaard betalen voor een aantal m2, maar veel meer dan dat’’, laten de twee ondernemers weten. Jorrit en Sebas denken dat, gezien de tijd waar we in zitten, er misschien ook meer behoefte is aan het huren van flexibele kantoorruimtes voor werknemers. ‘’Als op kantoor of thuis werken even niet mogelijk is. Maar ook voor mensen die opzoek zijn naar een plek voor opslag.’’

Ben je geïnteresseerd? Vul dan de korte enquête in. Wil je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 10:52

Jworxout: ''I will, I can, I do!''

''Als je bedenkt wat jij wil bereiken, geloof er dan in dat jij dit kan en doe het dan ook. Maar vaak is er een stemmetje in je hoofd die van alles naar jou schreeuwt.''

Advertorial Sport 10 apr. 2021 13:19

Hockeyclub Nieuwkoop op zoek naar nieuwe talenten

De Nieuwkoopse hockeyvereniging telt momenteel al twee damesteams. Die hockeyelftallen zijn zo vol geraakt dat de club nu een derde team wil oprichten. Hiervoor hebben zij nog wat versterkingen nodig. 

Wonen en bouwen 10 apr. 2021 10:46

Wonen en zorgen tegelijk

De eerste (pre-)mantelzorgwoningen in de gemeente zijn met succes gerealiseerd!

Algemeen 10 apr. 2021 09:10

Fraudegevoelige brief van Nextdoor in omloop in Nieuwkoop

In Nieuwkoop kwam op veel adressen een verdachte brief op de mat. In de brief worden bewoners uitgenodigd om lid te worden van een zogenaamde buurtapp genaamd: Nextdoor. Deze app is in opspraak vanwege identiteitsfraude. Een tip van de redactie: verscheur de brief. 

Advertorial Verkeer en vervoer 9 apr. 2021 16:33

Toyotarijders meest merktrouw

Is uw volgende auto ook weer een Toyota? De kans is groot van wel. EDM onderzocht met het brandswitchmodel de merkloyaliteit van autobezitters in Nederland. Wat blijkt? Nederlanders zijn steeds minder merktrouw, maar Toyotarijders juist steeds meer. Zelfs dure merken zoals BMW en Mercedes-Benz scoren minder goed. Gemiddeld is 50% van de occasionkopers merktrouw, bij nieuwe auto’s is dat 66%. De meest merktrouwe autobezitters? Toyota rijders!