Op Hete Koole

Op Hete Koole terug van weggeweest!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november is Op Hete Koole terug van weggeweest! De organisatie wil er samen met jullie weer twee onvergetelijke avonden van maken. Trek je vuurvaste schoenen maar uit de kast want we gaan dansen Op Hete Koole!

Op vrijdag 10 november staat volkszanger Ammar Bozoglu op het programma aan de Hogedijk in Noorden. Ook kun je genieten van zanger Jeffrey Heesen en de Haagse zanger John West. De klapper op vrijdag is Wolter Kroes.

Tussen de optredens op vrijdag en zaterdag door draait de in de regio bekende DJ Menzoo. Hij is bekend van het Bloklandfeest, het Polderfeest en de Kwakelse Kermis!

Op zaterdag 11 november treedt de live band Royal Beat op. Ook Neerlands beste Top40.nl artiest 2020 Emma Heesters staat op het programma. Ook kun je zaterdag zelf losgaan bij de meezingshow A*Fever, met de bekendste nummers van Abba.

Kaarten en meer info: https://ophetekoole.nl


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.