Op Hete Koole

Op Hete Koole terug van weggeweest!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november is Op Hete Koole terug van weggeweest! De organisatie wil er samen met jullie weer twee onvergetelijke avonden van maken. Trek je vuurvaste schoenen maar uit de kast want we gaan dansen Op Hete Koole!

Op vrijdag 10 november staat volkszanger Ammar Bozoglu op het programma aan de Hogedijk in Noorden. Ook kun je genieten van zanger Jeffrey Heesen en de Haagse zanger John West. De klapper op vrijdag is Wolter Kroes.

Tussen de optredens op vrijdag en zaterdag door draait de in de regio bekende DJ Menzoo. Hij is bekend van het Bloklandfeest, het Polderfeest en de Kwakelse Kermis!

Op zaterdag 11 november treedt de live band Royal Beat op. Ook Neerlands beste Top40.nl artiest 2020 Emma Heesters staat op het programma. Ook kun je zaterdag zelf losgaan bij de meezingshow A*Fever, met de bekendste nummers van Abba.

Kaarten en meer info: https://ophetekoole.nl


Meer nieuws

Calamiteiten 28 sep. 2023 22:08

Huiszoeking in Ter Aar in zaak plofkraken

In een groot onderzoek van de Nederlandse en Duitse politie zijn vier personen aangehouden die worden verdacht van een serie plofkraken. In onder andere Ter Aar werden huiszoekingen verricht.

Calamiteiten 27 sep. 2023 22:19

Passanten redden bestuurster uit auto te water in Vrouwenakker

Woensdagmiddag rukten de hulpdiensten massaal uit voor een voertuig te water aan de Ruigekade in Vrouwenakker. Aldaar was een bestuurster met haar auto de Amstel ingereden. Enkele toevallige passanten redden haar uit het voertuig. (Foto: Politie Kaag & Braassem)

Dieren 27 sep. 2023 15:44

Blauwtong vastgesteld in Ter Aar

In Ter Aar is blauwtong vastgesteld. Deze niet besmettelijke ziekte onder herkauwers, vooral schapen, runderen en geiten, wordt vooral verspreid door knutten (meurzen zoals wij ze noemen) en muggen.

Gezondheid en welzijn 27 sep. 2023 08:40

Voldoet u aan de Beweegrichtlijn?

Beweegt u wel genoeg? Veel mensen zijn geneigd deze vraag met “Ja” te beantwoorden maar in de praktijk blijkt dat slechts 4 van de 10 volwassenen voldoet aan de beweegrichtlijn.

Cultuur 26 sep. 2023 19:46

Naar de Kaleidoskoop

Wat staat er de komende week op het programma bij Kaleidoscoop? In dit bericht de agenda voor de komende week.

Sport 26 sep. 2023 16:38

5 jaar wandelvoetbal bij Altior

Waar en wanneer kun je zo’n 80 grijze (en kale) mannen bij elkaar in een voetbalkantine zien? Welnu, dat kon afgelopen vrijdag (22 september) bij Altior, dat een Walking Football-toernooi organiseerde met deelnemers, afkomstig uit alle windstreken van Nederland: Monnickendam, Voorschoten, Dordrecht, Maarssen, Amstelveen, Hoofddorp, Kamerik en natuurlijk van Altior zelf, met twee teams: Tikkietrug en Effe Breed.