Ontvang een gratis oranje juichspencer bij Jumbo Nieuwkoop

Jumbo is de supporter van supporters en helpt graag om van een avondje Oranje kijken een superfeestje te maken. Met een breed assortiment aan snacks, drankjes en feestelijke aankleding zorgen wij ervoor dat je lekker én voordelig kunt juichen voor ons nationale team. En als het weer meezit, kan de barbecue vóór, tijdens en na de wedstrijd ook nog eens aan. Bij Jumbo zeggen we dit EK daarom: het wordt prachtig!

Juichspencer cadeau bij besteding van 50 euro

Vanaf maandag 3 juni krijgen klanten bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop een Juichspencer cadeau bij een besteding van 50 euro of meer. Je kunt deze in een handomdraai ook als tas gebruiken. Er geldt een maximum van één juichspencer per transactie en OP=OP, dus wees er snel bij! Deze actie geldt uitsluitend in de winkel en niet op Jumbo.com.

Lage prijzen en EK-aanbiedingen

Bij Jumbo profiteren klanten elke dag van lage prijzen, ook tijdens de EK-periode. Ook zijn er aantrekkelijke aanbiedingen op Kies & Mix pizza’s, tapas, kratten bier, A-merk chips, kaas en bittergarnituur. Zo wordt het EK-feestje nóg leuker en voordeliger.

Oranje tompoucen en EK shirttaart

Een feestje is niet compleet zonder de oranje tompoucen van Patisserie Prenger. Deze lekkernijen zijn per twee stuks te bestellen via de webshop (webshop.jumbobasbobeldijk.nl). Daarnaast hebben we ook een prachtige EK shirttaart, perfect om alvast voor Vaderdag te bestellen zodat je zeker bent dat je niet misgrijpt. Bij Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop kun je dus alles vinden om het EK-voetbal in stijl te vieren.


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.