Ondernemers in Nieuwkoop: Nick & Jim

In onze rubriek ‘’Ondernemers in de gemeente Nieuwkoop’’ laten wij beginnende ondernemers aan het woord uit en in de gemeente. Vandaag stellen Nick en Jim zich voor en hebben ze het over hun passie voor voeding en krachttraining. 

‘’Wij zijn Nick en Jim, allebei 20 jaar oud. Jim is woonachtig in Nieuwkoop en Nick woont in Hem. Wij hebben allebei al jaren een passie voor voeding en krachttraining. Jim doet al jaren aan powerliften en Nick houdt zich bezig met bodybuilding. Doordat we elkaar kennen van de opleiding bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit ontstond er het idee om iets samen met deze passie te gaan doen. We wilden mensen helpen vanuit het plezier dat we hebben voor het vakgebied en dit in de praktijk brengen. We zijn toen een aantal keer samen gaan zitten en hebben een plan gemaakt om ons bedrijf op te richten.’’

Ze helpen mensen met het bereiken van hun persoonlijke fysieke doelen. ‘’Wij bieden daarom een totaalpakket aan in online coaching voor doelen als afvallen, aankomen en sterker worden of gewoon simpelweg wat fitter worden. Dit is totaal afhankelijk van de wensen van de klant. Afvallen, aankomen, sterker worden of het verbeteren van sportprestaties wordt bereikt door een combinatie van verschillende factoren. Voeding, training, slaap en persoonlijke omstandigheden zijn daarin bijvoorbeeld belangrijk. Op basis van een uitgebreide intake verzamelen wij van de factoren die relevant zijn informatie en maken wij daarna een volledig geïndividualiseerd plan zodat onze klant zijn doel kan behalen. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een persoonlijk voedings- en trainingsschema waarbij alle benodigde achtergrondinformatie wordt uitgelegd. Dit houdt in dat we onze kennis wetenschappelijk onderbouwen en uitleggen hoe je dit zelf simpel en makkelijk kan toepassen. We leren je hoe je resultaat kan behalen en hoe je dit kan behouden.’’

Nick & Jim staat voor balans, kwaliteit en resultaat. ‘’Al onze kennis is wetenschappelijke onderbouwd en vertaald naar de praktijk. De klant staat centraal en individualisatie in het coaching traject staat hoog in het vaandel. Daarnaast staan wij voor een gebalanceerde levensstijl waarbij ons coaching traject goed te combineren valt met alcohol, je favoriete eten, uitgaan of festivals.’’

Meer weten? Klik dan hier


Meer nieuws

Nieuwkoops Sinterklaas Journaal vandaag 15:06

Hoe krijgen de kindjes dit jaar hun cadeautjes?

In deze aflevering van het Sinterklaas Journaal: hoe krijgen de kindjes in de gemeente Nieuwkoop eigenlijk hun cadeautjes en wordt het feest dit jaar gevierd? 

Algemeen vandaag 14:17

Brandweer haalt paard uit water in Nieuwveen

Zondag 22 november rond 16.00 uur is de brandweer Nieuwkoop opgeroepen voor een dier te water. Aanrijdend hoorden zij dat het ging om een paard in de sloot.

Verkeer en vervoer vandaag 13:55

Wegafsluitingen in Nieuwveen en Woerdense Verlaat

In de maand november zijn er in de gemeente Nieuwkoop op diverse locaties werkzaamheden bezig. Deze week, van maandag 23 tot en met woensdag 25 november, is er een straat in Nieuwveen en een straat in Woerdense Verlaat afgesloten.

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 10:33

Stijging aantal coronabesmettingen in de gemeente Nieuwkoop

In week 46 werden er door de GGD Hollands Midden 65 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Afgelopen week was er toch weer een stijging zichtbaar en kwamen er in totaal 72 nieuwe coronabesmettingen bij.

Cultuur vandaag 09:18

Expositie in Gezondheidscentrum De Aar

In Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar heeft Bakker & De Vos een eerste expositie geopend. De kunstwerken van Dicky Slagter zijn hier te bewonderen tot eind februari 2021.