NSV'46 verlengt contract met trainers

Tijdens de nieuwjaarsspeech maakte voorzitter Wilfred Geerlof het al duidelijk: de contracten met hoofdtrainer Robert Swart en jeugdtrainer Arie van der Laan worden met een jaar verlengd.

Ondanks de Covid-maatregelen gaan de (jeugd)trainingen 'gewoon' door en ook op zaterdag is Van der Laan met diverse jeugdteams aan het trainen.

Toen de senioren in het begin van de Covid-maatregelen nog in 4-tallen mochten trainen, konden er nog wel wat spelvormen en (voetvolley)spelletjes gespeeld worden. ''Maar sinds de laatste Covid-maatregelen mogen senioren alleen nog in 2-tallen trainen en dat valt niet helemaal mee om spelers gemotiveerd te houden, ook omdat er geen doel is wanneer ze weer voor het 'echie' mogen gaan spelen'', zo laat de club weten.

Toch wil trainer Robert Swart ook kijken wat er nog meer speelt bij NSV'46 en daarom is hij ook af en toe zaterdags op sportpark De Koet aanwezig om bij de jeugdtrainingen te kijken. ''Hopelijk kan er komend seizoen weer een 'normaal' seizoen gedraaid worden en dan zullen Robert en Arie er voor zorgen dat zij en de spelers hier klaar voor zijn'', besluit de club.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 15:29

Last van eczeem: Hoe kan dat en wat kun je eraan doen?

Heb jij veel last van eczeem of ben je langdurig verkouden? En hoe komt dat dan? Waarom uiten problemen zich via de huid, longen of slijmvliezen? Hoe kan het dat mensen met huidproblemen langdurig verkouden zijn, en vaak ook een laag energie niveau hebben en/of chronische pijn?

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 14:50

Kogel is door de kerk: avondklok gaat zaterdag in

Na een kleine wijziging heeft de Tweede Kamer toch ingestemd met de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari is het tussen 21:00 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends verboden om buiten te zijn. Burgemeester Robbert-Jan van Duijn reageert.

Gemeente vandaag 10:02

Locatiekeuze IKC Langeraar

Ook in Langeraar komt een Integraal Kindcentrum (IKC). De gemeente heeft in de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de meest geschikte locatie. Op basis van dit onderzoekt stelt het college de gemeenteraad voor om het IKC in Langeraar te bouwen op de huidige locatie van basisschool Aeresteijn.

Wonen en bouwen vandaag 08:30

De Zevensprong naar Kwiek

Het begin van 2021 betekende ook officieel het einde van gymnastiekvereniging De Zevensprong. De club is echter niet uit beeld verdwenen en sporten in Zevenhoven kan nog steeds. Buurclub SV Kwiek bracht uitkomst.