Avro Tros

Nieuwkoopse Froukje te zien in talkshow Splntr!

Zangeres Froukje Veenstra uit Nieuwkoop was zondag 21 februari te zien in de nieuwe talkshow Splntr!. De 19-jarige Nieuwkoopse zong in het programma haar eigen nummer ‘Heb ik dat gezegd?’.

Presentator Splinter Chabot ontvangt in zijn talkshow jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Zondag waren naast Froukje ook actrice Joy Delima en kickbokser Levi Rigters te gast.

In de talkshow vertelt Froukje alles over haar familie en over doorbraak tijdens de pandemie. ‘’Ik heb op dit moment 250.000 luisteraars in de maand en dat is heel moeilijk om je dat voor te stellen’’, vertelt ze met een grote glimlach. Ze vervolgt: ‘’Het is wel heel lekker dat er zoveel mensen zijn die je erkenning geven, maar ik denk dat het pas echt wordt als ik voor een zaal sta en ik ze zie.’’

Benieuwd naar het hele fragment? Kijk deze dan hier.


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’