Nieuwkoop Halve Marathon 2021 afgelast!

Nadat in 2020 de Nieuwkoop Halve Marathon geen doorgang kon vinden vanwege de Corona crisis heeft de organisatie, tot haar spijt, ook de jaargang van 2021 moeten annuleren.

De oplopende getallen van de laatste weken maken het doorgaan van het hardloop- en wandelevenement op zondag 5 september onmogelijk.

Tijdens deze sportieve happening vanuit het dorpscentrum van Nieuwkoop worden zodanig veel deelnemers en toeschouwers verwacht dat het onmogelijk is voldoende afstand te bewaren. Ook het vervoer per bus van de deelnemers aan de 10 kilometerloop naar het startpunt in de Meije is organisatorisch te lastig binnen de huidige regels.

Helaas dus dit jaar weer geen Nieuwkoop Halve Marathon. De organisatie hoopt en verwacht dat dit hardloop- en wandelfeest in 2022 wel weer door kan gaan en wel op zondag 4 september. Voldoende tijd dus om hiervoor in training te gaan. Veel succes daarmee en tot ziens in 2022!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 15:12

Borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’, wat houdt het in?

Op verschillende locaties in Nieuwkoop hangen sinds enige tijd borden met de tekst ‘Houd rekening met elkaar’. Onder de tekst zijn afbeeldingen te zien van een hond, een fiets en een voetganger. Maar wat betekenen deze borden nou precies?

Sport 2 aug. 2021 16:23

Open Aarlanden 50+

In navolging op het succes van vorig jaar, organiseerde TennisVereniging Ter Aar (TVTA-’70) weer een mooi Open Aarlandentoernooi: overdag voor de 50-plussers en ’s avonds voor iedereen vanaf 17 jaar.

Gemeente 2 aug. 2021 14:46

Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Werken 2 aug. 2021 12:01

’Postkampioen’ met pensioen

De post kwam in Langeraar, op zaterdag 31 juli voor één keer later, dan men gewend is. Allemaal het gevolg van het feestelijk onthaal bij de Strooplikker - door familieleden en (oud-)collega’s georganiseerd - alwaar postbode René Hoogervorst (64) - na een dienstverband van 39 jaar - nog één keer zijn (brom-)fietstas kwam laden, alvorens aan zijn laatste rondje te beginnen.

Advertorial Verkeer en vervoer 31 jul. 2021 15:59

Een aankoopkeuring is zo gek nog niet...

De afgelopen maand is volgens de BOVAG weer een recordmaand als het gaat om verkoop van occasions. Dit betekent ook weer een stijging in miskopen en verborgen gebreken. Ondanks dat Toyota het beste merk ter wereld is, hoeft dit niet te betekenen dat jouw occasion dat ook is...