Nieuw! Sushi workshop bij de Mandarin!

Goed nieuws voor alle sushi liefhebbers in Nieuwkoop en omstreken! De ‘School of Sushi’ en Asian Fusion Restaurant ‘Mandarin’ hebben de handen ineengeslagen voor een onvergetelijke sushi-ervaring dat je smaakpapillen zal betoveren. Deze dynamische alliantie van passie en smaak zorgt voor een spectaculaire sushi workshop die toegankelijk is voor iedereen, zowel particulieren als bedrijven.

Rik Keijzer, de enthousiaste eigenaar van School of Sushi, ademt sushi en wil niets liever dan met iedereen delen hoe ontzettend leuk én eenvoudig het is om zelf thuis overheerlijke sushi te maken. "Sushi maken is niet alleen een culinair feest, het is een geweldige manier om samen te zijn, plezier te maken en te genieten," straalt Keijzer.’En het is makkelijker dan je denkt! Dat laat ik iedereen graag zien tijdens mijn workshops.’

Janny Man, de bevlogen eigenaresse van Mandarin, zag in de sushi workshops van Rik Keijzer een perfecte aanvulling aan het aanbod van spannende en gezellige evenementen in haar restaurant. "Sushi is een ware kunstvorm én een sociale ervaring, dat weten wij als geen ander" zegt Man met een twinkeling in haar ogen. "We zijn daarom ontzettend blij om deze workshop naar ons restaurant te brengen en onze gasten de gelegenheid te bieden om de geheimen van sushi te ontrafelen onder begeleiding van een echte meester."

Op zaterdag 28 oktober 2023, nodigen School of Sushi en Mandarin alle sushi liefhebbers uit om deel te nemen aan eerste sushi workshop. Tijdens deze leuke en leerzame middag leer je de fijne kneepjes van het make van diverse sushi rolletjes. Uiteraard wordt alle gemaakte sushi lekker opgegeten aan het einde van de middag onder het genot van een drankje.

Inschrijven doe je via de website van de School of Sushi: https://schoolofsushi.com/nl/product/sushi-workshop-vol-heerlijke-recepten/ en maak je klaar voor een culinair avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om zelf sushi te leren maken en samen met vrienden, familie of collega's te genieten van een heerlijke culinaire ervaring. School of Sushi en Mandarin heten je van harte welkom!

Voor meer informatie en persaanvragen, neem contact op met:

Rik Keijzer – School of Sushi

06 12 91 44 99

rik@schoolofsushi.com

https://schoolofsushi.com/

Janny Man – Mandarin

0172 - 57 42 18

Jannyman@mandarin-nieuwkoop.nl

https://www.mandarin-nieuwkoop.nl/

Over School of Sushi: School of Sushi is dé plek om alle geheimen van zelf heerlijke sushi maken te ontdekken. Met een bevlogen instructeur en leuke, creatieve recepten, maken we van elke sushi workshop een bruisend en gezellig feest voor de zintuigen.

Over Asian Fusion Restaurant Mandarin: Mandarin is een authentiek Aziatisch Fusion Restaurant dat culinaire hoogstandjes combineert met een warme en uitnodigende sfeer. Gelegen in hartje Nieuwkoop, verwelkomen we gasten met open armen om te genieten van een breed scala aan smaken en gerechten.


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.