Provincie Zuid Holland

N207 in fases afgesloten ivm werkzaamheden

Provincie Zuid Holland gaat het asfalt op de N207 vervangen. De weg wordt in fases afgesloten tussen de rotonde Halve Raak bij Boskoop en de rotonde Nieuwkoopseweg. De wekzaamheden zijn van maandag 2 tot en met donderdag 19 oktober.

Werkgebieden en tijden wegafsluiting

  • Maandag 2 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 6 oktober 20.00 uur – werkzaamheden tussen de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 (Leiden).

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de rotonde  Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 (Leiden), volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak.

  • Maandag 9 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 13 oktober 20.00 uur – werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus.

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de kruising Boskoopseweg –  N11 oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus, volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en N11, afslag 10, richting Bodegraven.

  • Maandag 16 oktober 07.00 uur tot en met woensdag 18 oktober 07.00 uur - werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel.

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel, volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

  • Woensdag 18 oktober 07.00 uur tot en met donderdag 19 oktober 20.00 uur - werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus tot en met de kruising Oostkanaalweg – Nieuwkoopseweg (N231).

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de rotonde Oostkanaalweg – Nieuwkoopseweg (N231), volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

Omleidingsroutes

Verkeer van en naar Boskoop en Alphen aan den Rijn wordt omgeleid. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg.

Omleiding N207


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!