Provincie Zuid Holland

N207 in fases afgesloten ivm werkzaamheden

Provincie Zuid Holland gaat het asfalt op de N207 vervangen. De weg wordt in fases afgesloten tussen de rotonde Halve Raak bij Boskoop en de rotonde Nieuwkoopseweg. De wekzaamheden zijn van maandag 2 tot en met donderdag 19 oktober.

Werkgebieden en tijden wegafsluiting

  • Maandag 2 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 6 oktober 20.00 uur – werkzaamheden tussen de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 (Leiden).

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de rotonde  Boskoopseweg – Halve Raak en de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 (Leiden), volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak.

  • Maandag 9 oktober 07.00 uur tot en met vrijdag 13 oktober 20.00 uur – werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – N11 oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus.

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg, tussen de kruising Boskoopseweg –  N11 oprit 10 en de kruising Boskoopseweg – Limes-lus, volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf de rotonde Boskoopseweg – Halve Raak en N11, afslag 10, richting Bodegraven.

  • Maandag 16 oktober 07.00 uur tot en met woensdag 18 oktober 07.00 uur - werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel.

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de kruising Oostkanaalweg – Oranje Nassausingel, volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

  • Woensdag 18 oktober 07.00 uur tot en met donderdag 19 oktober 20.00 uur - werkzaamheden tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus tot en met de kruising Oostkanaalweg – Nieuwkoopseweg (N231).

Tijdens deze periode is de Boskoopseweg en Oostkanaalweg, tussen de kruising Boskoopseweg – Limes-lus en de rotonde Oostkanaalweg – Nieuwkoopseweg (N231), volledig afgesloten voor het wegverkeer.

De Alpherium Terminal is bereikbaar vanaf Boskoop (N207) en de N11.

Omleidingsroutes

Verkeer van en naar Boskoop en Alphen aan den Rijn wordt omgeleid. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg.

Omleiding N207


Meer nieuws

Cultuur 10 dec. 2023 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.