Milieustraat Nieuwveen: vanaf 23 augustus welkom op afspraak

Bezoekt u vanaf maandag 23 augustus 2021 de Milieustraat in Nieuwveen dan ben je welkom op afspraak. Vooraf maak je eenvoudig online een afspraak voor een moment dat het jou uitkomt. Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en ben je altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden.

Hoe werkt het? 

Vanaf maandag 23 augustus kan je gebruik maken van het reserveringssysteem. Zo werkt het: 

  • Ga naar www.nieuwkoop.nl  
  • Klik op ‘Afspraak maken Milieustraat’ 
  • Selecteer een dag en tijdvak; 
  • Voer jouw gegevens in en maak een afspraak; 
  • Je ontvangt op jouw e-mailadres een reserveringsbevestiging; 
  • Laat de reserveringsbevestiging (digitaal of geprint) zien bij de Milieustraat; 
  • Lukt het niet om online een afspraak te maken? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via 14 0172.  

Tot en met zaterdag 21 augustus kan je nog zonder afspraak bij de Milieustraat terecht. 

Waarom een reserveringssysteem? 

Er stonden regelmatig files naar de Milieustraat. Het verruimen van de openingstijden hielp niet voldoende om wachttijden tegen te gaan. Op bedrijventerrein Schoterhoek II openen steeds meer bedrijven en de wegen worden meer gebruikt. Om file op de toegangswegen naar de Milieustraat, lange wachttijden en frustraties onder bezoekers te voorkomen, is er gekozen voor een reserveringssysteem.

In het online overzicht kan je gemakkelijk een dag en tijdvak reserveren op een moment dat het jou uitkomt. Je kan op elk gewenst moment van de dag een afspraak maken, wijzigen of annuleren. Op deze manier zijn files, onveilige situaties, lange wachttijden en frustraties hierover verleden tijd.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.