Bakker & De Vos
Advertorial Sport

Medipoint uitleenpunt in Ter Aar

Met ingang van 1 maart is in Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar een nieuw uitleenpunt van Medipoint gevestigd voor verschillende hulpmiddelen.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. U kunt bij Medipoint terecht met al uw zorgvragen over een groot aantal hulpmiddelen. Op www.medipoint.nl vindt u algemene informatie alsmede contactinformatie.

Het uitleenpunt is opgezet vanuit de samenwerking tussen Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, en Medipoint. Het uitleenpunt is gevestigd in Gezondheidscentrum De Aar waar, naast de fysiotherapiepraktijk van Bakker & De Vos, onder andere ook de huisarts, de podotherapeut, de oefentherapeut Cesar, de medisch pedicure, ActiVite thuiszorg en de verloskundige zijn gevestigd.

Bij het uitleenpunt kunt u zonder afspraak verschillende kleine hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers, toiletstoel en drempelhulpen ophalen of retourneren tijdens de volgende openingstijden: maandag: 09.00u - 15.00u, dinsdag: 09.00u - 15.00u, woensdag: 09.00u - 15.00u, donderdag: 09.00u - 13.00u, vrijdag: 09.00u - 13.00u.

Mogelijk heeft u nader advies nodig omtrent het gebruik van hulpmiddelen. In dat geval is het mogelijk een afspraak te maken met de Ergotherapeut. Deze kan dan, samen met u, bekijken welk hulpmiddel het meest geschikt is in uw specifieke situatie.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Bakker & De Vos via 0172-575261/603195, stuur een e-mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Even binnenlopen in Ter Aar op bovengenoemde tijden kan natuurlijk ook.

Dus, heeft u een hulpmiddel nodig of wilt u er iets retourneren? Dat kan vanaf 1 maart 2021 bij het nieuwe uitleenpunt in Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar. U bent van harte welkom!


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’