Mark Hoogendoorn nieuwe voorzitter van Volleybalvereniging Waterlanders

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Volleybalvereniging Waterlanders op dinsdagavond 7 november heeft John Kwakkenbos afscheid genomen als voorzitter van Waterlanders. John is vier jaar voorzitter geweest van de Nieuwkoopse volleybalvereniging. Het bestuur heeft Mark Hoogendoorn bereid gevonden de voorzittershamer over te nemen.

Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen

Het bestuur is enorm verheugd dat de 44-jarige Mark deze taak op zich wil nemen. Tijdens de ledenvergadering gingen alle handen om hoog om dit bestuursbesluit te bekrachtigen. Mark speelt zelf in het eerste herenteam van de vereniging en is jarenlang actief geweest binnen de Technische Commissie van Waterlanders waar hij ook voorzitter van is geweest. Oud-Waterlanders voorzitter John is blij dat hij het stokje kan overdragen. “Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen. Mark is enorm betrokken bij de vereniging, speelt al jarenlang bij de Waterlanders en is een echte verenigingsman. Zelf miste ik steeds meer de betrokkenheid omdat mijn kinderen niet meer volleyballen en ik zelf ook niet speel. Het is daarom een mooi moment om afscheid te nemen", aldus John.

Grotendeels vernieuwd bestuur

Mark kijkt enorm uit naar zijn nieuwe rol binnen de vereniging waarin hij gaat samenwerken met een grotendeels vernieuwd bestuur. Naast de voorzitter namen ook duo-penningmeesters Mark Disseldorp en Sander Leliveld na negen jaar afscheid tijdens de ledenvergadering. De financiën van Waterlanders worden vanaf nu beheerd door Maarten Vossepoel. Marianne Kempenaar nam als voorzitter van de Technische Commissie afscheid en daarvoor komt Rolf Karlsson in de plaats. Alle aftredende bestuursleden werden middels een mooie bloemen bedankt voor hun jarenlange inzet.

Tekst onder foto:

Mark Hoogendoorn (links) neemt de voorzittershamer van Waterlanders over van John Kwakkenbos.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 12:17

Wordt Nederland preutser? Ontdek het zelf in de expositie BLOOTGEWOON-2

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar heeft de Modeltekengroep Nieuwkoop gemeend dit jaar een vervolgexpositie te maken met als titel BLOOTGEWOON-2. Heeft u vorig jaar gemist, kom dan nu kijken in de herkansing. En was u vorig jaar wel van de partij? Kom dan ook want er is weer veel nieuws te zien en te beleven.

Rechtszaak 9 dec. 2023 14:34

Gemeente Nieuwkoop zet beroep tegen natuurvergunning Schiphol door

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft besloten het beroep tegen de natuurvergunning van Schiphol voort te zetten. Schiphol kreeg de vergunning in september. De raad ziet dat er voldoende juridische gebreken zijn om de vergunning aan te vechten.

Maatschappij 8 dec. 2023 10:40

Kerstmarkt bij Ipse de Bruggen Nieuwveen

Niet vergeten: Op donderdag 14 december is de Kerstmarkt in tuincentrum de Olifant, achter op landgoed Ursula in Nieuwveen. “Klanten zijn welkom van 10:00 tot 17:00 uur, zegt dagbestedings-begeleider Joke Loos. “We verkopen van alles: kerststukjes, vogelvoerstukken, insectenhotels en nog véél meer. En alles zelf gemaakt door onze cliënten: vriendelijk geprijsd en van alles bestaat er maar één!”

Muziek 7 dec. 2023 13:25

Kerstsamenzang op zondag 17 december

“Ja, we mogen weer: op zondagmiddag om 15:00 uur in de H. Adrianuskerk in Langeraar!” zegt Louis Hoogervorst, lid van de werkgroep Kerstsamenzang, bestaande uit vertegenwoordigers van de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk. “We kregen vorig jaar zoveel leuke reacties; veel oudere mensen blijken liever overdag nog op pad te gaan, dan in het donker en er waren trouwens ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Ondanks dat het overdag is, zorgen we tòch dat de kerk sfeervol wordt verlicht.”

Dieren 6 dec. 2023 21:57

Honden mogen weer los in deel park Buytenwech

Honden mogen weer loslopen in het noordelijke deel van park Buytenwech in Nieuwkoop. De gemeente had eerder bepaald dat dit niet meer mocht na meldingen van bezorgde inwoners over de combinatie loslopende honden en spelende kinderen. De gemeente draait dit besluit nu terug.