Mark Hoogendoorn nieuwe voorzitter van Volleybalvereniging Waterlanders

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Volleybalvereniging Waterlanders op dinsdagavond 7 november heeft John Kwakkenbos afscheid genomen als voorzitter van Waterlanders. John is vier jaar voorzitter geweest van de Nieuwkoopse volleybalvereniging. Het bestuur heeft Mark Hoogendoorn bereid gevonden de voorzittershamer over te nemen.

Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen

Het bestuur is enorm verheugd dat de 44-jarige Mark deze taak op zich wil nemen. Tijdens de ledenvergadering gingen alle handen om hoog om dit bestuursbesluit te bekrachtigen. Mark speelt zelf in het eerste herenteam van de vereniging en is jarenlang actief geweest binnen de Technische Commissie van Waterlanders waar hij ook voorzitter van is geweest. Oud-Waterlanders voorzitter John is blij dat hij het stokje kan overdragen. “Waterlanders kan zich geen betere voorzitter wensen. Mark is enorm betrokken bij de vereniging, speelt al jarenlang bij de Waterlanders en is een echte verenigingsman. Zelf miste ik steeds meer de betrokkenheid omdat mijn kinderen niet meer volleyballen en ik zelf ook niet speel. Het is daarom een mooi moment om afscheid te nemen", aldus John.

Grotendeels vernieuwd bestuur

Mark kijkt enorm uit naar zijn nieuwe rol binnen de vereniging waarin hij gaat samenwerken met een grotendeels vernieuwd bestuur. Naast de voorzitter namen ook duo-penningmeesters Mark Disseldorp en Sander Leliveld na negen jaar afscheid tijdens de ledenvergadering. De financiën van Waterlanders worden vanaf nu beheerd door Maarten Vossepoel. Marianne Kempenaar nam als voorzitter van de Technische Commissie afscheid en daarvoor komt Rolf Karlsson in de plaats. Alle aftredende bestuursleden werden middels een mooie bloemen bedankt voor hun jarenlange inzet.

Tekst onder foto:

Mark Hoogendoorn (links) neemt de voorzittershamer van Waterlanders over van John Kwakkenbos.


Meer nieuws

Voor Kinderen gisteren 14:20

Coach4you Nieuwkoop zoekt dringend nieuwe coaches m/v

Coach4you werkt al op 22 plaatsen in Nederland, waaronder: Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem. Coach4you helpt kinderen die dat nodig hebben, als zij van basisonderwijs overstappen naar de brugklas in het voortgezet onderwijs.

Mijn Club 11 jun. 2024 14:59

Mijn Club: Stichting Historische Kring Liemeer

“Je vooraankondiging van dit stukje alsof het zou gaan over St Historische Kring Nieuwveen’ klopt niet", begint secretaris Frits Mesman. "Ooit werd St. Historische Kring Zevenhoven opgericht, toen de collectie bodemvondsten (scherven en aardewerk) van Dirk van den Bosch, die hij vond op zijn land aan de Kousweg, werd tentoongesteld in de toenmalige RK Basisschool Johannes de Doper."

Politie 11 jun. 2024 12:54

Opnieuw babbeltruc, nu in Nieuwkoop

De politie waarschuwt voor babbeltrucs in Nieuwkoop. Eerder werden de oplichtingspraktijken al in Woubrugge en Leimuiden toegepast. Wijkagent Angelique roept op om ouders, ooms, tantes enzovoort te waarschuwen.

Natuur en recreatie 11 jun. 2024 08:46

Bijenoase in park Buytewech in Nieuwkoop

In Park Buytewech in Nieuwkoop is een gebied aangewezen welke mag worden omgetoverd tot een bijenoase. Een nieuwe plek waar wilde bijen, hommels, vlinders, andere insecten, amfibieën, vissen en andere (zoog-)dieren kunnen leven.

Gezondheid en welzijn 10 jun. 2024 13:06

Jong in beweging met diverse leuke activiteiten

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 10 tot en met 16 juni organiseren we vrijdag 14 juni 'Jong in Beweging'. Dit is een evenement voor alle jeugd (tot 23 jaar) in onze gemeente. 14 juni is er vanaf 15.00 uur van alles te doen bij Nicolaas Boys in Nieuwveen. Je kunt gamen, voetballen, springen, meewerken aan een groot spandoek en een speur-kleurtocht doen. Ook is er kinderyoga, een drumworkshop, bijen en vlinders knutselen, tekenen en kunst maken met tegeltjes. Voor de allerkleinsten is er een mini hindernisbaantje.