Mama in beweging
Advertorial Gezondheid en welzijn

Mama in beweging, nieuw bij Bruisend Brein

Vanuit Bruisend Brein wordt er gestart met een nieuw programma: Mama in beweging. Dit wordt aangeboden door Gaby van den Belt. Gaby is fitnessinstructrice en bewegingsdeskundige voor zwangere vrouwen. Zorgzaam zijn gaat bij Gaby altijd vanzelf en ze haalt veel geluk uit het helpen van mensen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast is sport altijd al een passie van Gaby geweest en zo is deze combinatie ontstaan!

Mama in bewegging is een programma speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor vrouwen die na de bevalling weer in beweging willen komen. Er zijn verschillende pakketten, zodat je precies kunt kiezen wat bij jou past. Dit kan face to face of online.

Mama in beweging focust zich vooral op de eerste 1500 dagen (de zwangerschap en de eerste drie levensjaren) van de baby. Naast dit programma kun je ook kiezen voor een aanvulling gericht op voeding en/of stressreductie. Deze drie pijlers zijn belangrijk om je balans te behouden of weer te krijgen, voor, tijdens en na de zwangerschap.

Het doel van Mama in beweging is om samen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat de start van jouw kindje zo optimaal mogelijk is. Door het in beweging zijn voor, tijdens en na de zwangerschap is de kans op (mentale) klachten zo minimaal mogelijk. Ook heeft bewegen een positief effect op de breinontwikkeling van jouw baby.

Kortom, genoeg redenen om hier samen mee aan de slag te gaan!

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je vragen? Stuur gerust een mail naar gaby@bruisendbrein.nl. Volg Mama in beweging ook op Instagram om op de hoogt te blijven van leuke winacties en interessante feitjes! (Instagram: @mamainbeweging).


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:21

Goed nieuws voor jongeren die een woning zoeken

WSN wil dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor jongeren met een lager inkomen. Dat is lastig omdat je lang ingeschreven moet staan voor een woning. Daarom gaat WSN een aantal woningen aanbieden speciaal voor jongeren. De woningen worden aangeboden via de website Huren in Holland Rijnland.

Gemeente gisteren 10:13

‘We blijven in beweging'

De maand september werd uitgeroepen tot 'Nieuwkoop on the Move'-maand. Omdat er eindelijk veel meer mocht, konden de verenigingen het nieuwe seizoen weer opstarten. Dat is op veel plaatsen ook goed van de grond gekomen.

Advertorial Gezondheid en welzijn 26 okt. 2021 15:20

Fysiotherapie bij kaakklachten

Nieuwkoop/Ter Aar - Veel mensen ervaren wel eens klachten in het kaakgebied. Vaak worden deze niet herkend. Nog veel minder bekend is de rol die fysiotherapie bij dit soort klachten kan spelen.

Verkeer en vervoer 26 okt. 2021 12:52

Fietsverlichtingsactie zaterdag 6 november

Het is belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Zeker nu het weer vroeger en langer donker wordt. Ook dit jaar is er daarom weer de fietsverlichtingsactie. Bij vijf rijwielhandelaren uit de gemeente kunt u op zaterdag 6 november gratis uw fietsverlichting laten controleren.

Wonen en bouwen 26 okt. 2021 09:45

Zelfbewoningsplicht nieuwbouwwoningen

Het college van burgemeester en wethouders heeft beleidsregels vastgesteld voor de zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.