buitenspeelkaart.nl

Maak kennis met de buitenspeelkaart van de gemeente Nieuwkoop

Blijf je deze zomervakantie thuis of heb je een dagje vrij? Ga er lekker op uit en plan een route langs alle leuke speel- en sportplekken in onze gemeente.

Op de website www.buitenspeelkaart.nl vind je een digitale kaart met speel- en sportplekken in heel Nederland. Ook alle locaties van de gemeente Nieuwkoop staan op de kaart! Door op de groene S te klikken komen de speel- en sportplekken tevoorschijn. Vaak staat er ook een foto bij. 


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 17:02

Lichaam betrekken bij behandeling binnen de jeugdhulpverlening

Er komt steeds meer aandacht voor het betrekken van het lichaam bij behandelingen binnen de hulpverlening. Niet alleen meer praten of uit een werkboek werken tijdens behandeling, maar ook doen met het lichaam. Op deze manier komt een meer integrale behandeling tot stand en kunnen soms patronen worden doorbroken die al jarenlang gaande zijn. In deze blog wordt stilgestaan bij hoe De Praktijk4Kids het lichaam integreert in behandelingen en waarom!

Advertorial Sport gisteren 13:50

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Politie 21 sep. 2021 16:09

Wapeninleveractie #DropIt

In de Week van de Veiligheid van 11 tot en met 17 oktober doet de gemeente Nieuwkoop mee aan de landelijke inleveractie van wapens. In deze week kan iedereen ongestraft zijn wapen inleveren.