Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Livemuziek bij shantykoorfilm in Bioscoop Castellum

Op zondagmiddag 27 november staat Bioscoop Castellum in het teken van de shantykoren. Vlor aanvang van de film ‘Fisherman's Friends: One and All’ zijn er diverse leuke stands aanwezig en treedt het Alphense shantykoor De Kreunende Sluisdeuren live op. Het belooft een feestje te worden! Kaarten zijn nu te koop via de website.

Nederland is een echt korenland. Er zijn meer dan 100 shantykoren en dat is een groot verschil met buurland België, dat er nog geen tien heeft. Vandaar dat een film over zeemansliederen en het wel en wee van een shantykoor zeker niet mag ontbreken in Castellum!

Het Alphense shantykoor ‘De Kreunende Sluisdeuren’ trakteert de bezoekers voor aanvang en in de pauze op meerstemmige zeemansliederen. Ook zijn er diverse stand en is er een loterij in de pauze met mooie prijzen. Bezoekers zijn vanaf 12:00 uur welkom. Een kaartje voor deze gezellige middag kost € 13,50 en is inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers voor aanvang.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Fisherman-s-Friends_-One-and-All_st_10_jpg_sd-low.jpg

Synopsis film

In 2019 zagen we in ‘Fisherman's Friends’ hoe een visserskoor uit Cornwall met traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormde. Het was het waargebeurde succesverhaal van het gelijknamige shantykoor. In de nieuwe film, die zich een jaar later afspeelt, hebben de mannen moeite met het uitbrengen van hun tweede album. Hoe moeten ze omgaan met de valkuilen en verleidingen van het succes, terwijl ze tegelijkertijd hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden? En dat met hun allergrootste optreden voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival...

Tickets

‘Fisherman's Friends: One and All’ is op zondag 27 november te zien in Bioscoop Castellum. De film begint om 13:00 uur (inloop 12:00 uur). Tickets zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.