Josh Walet

Lancering van het magazine Tom in de buurt is een feit!

Met trots lanceert Tom in de buurt in samenwerking met Alphens.nl hun magazine. Hierin komt naar voren hoe de organisatie zich in de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld en welke diverse vormen van ondersteuning de organisatie biedt. ‘’Het is een inkijkje in ons werk.’’

Wat je van het magazine kunt verwachten? ‘’Er staan een aantal activiteiten in beschreven die Tom in de buurt aanbiedt’’, laat Wilko Kuus, projectleider van Tom in de buurt, weten. ‘’Het is een inkijkje in ons werk, en de verhalen komen echt tot leven. Onder andere medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners van Tom in de buurt vertellen over hun betrokkenheid.” 

Inwoners en buurten versterken

Tom in de buurt is altijd bezig om inwoners en buurten te versterken. ‘’Dat doen we met behulp van de inzet en betrokkenheid van veel fijne medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Wanneer een organisatie hard werkt om continu beter te worden, is het mooi als dat goede resultaten oplevert. Nog mooier is het echter als mensen van binnen én búiten de organisatie dit opmerken’’, vindt Kuus. ‘’We kijken met een fijn gevoel terug op de laatste vijf jaar, en zetten volop in om ook mensen in deze moeilijke tijden te ondersteunen.” 

Eerste exemplaar

De lancering vond in verband met de coronamaatregelen digitaal plaats. Wethouder Han de Jager van gemeente Alphen aan den Rijn, wethouder Petra van der Wereld van gemeente Kaag en Braassem en wethouder Gerben van Duin van gemeente Nieuwkoop namen als eersten een exemplaar in ontvangst tijdens een inspirerende bijeenkomst, waarop de trots over Tom in de buurt volop werd gedeeld.  

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de activiteiten en het aanbod van Tom in de buurt? Neem dan een kijkje op www.tomindebuurt.nl. De digitale versie van het magazine kun je hier bekijken.


Meer nieuws

Nieuwkoops Sinterklaas Journaal vandaag 15:06

Hoe krijgen de kindjes dit jaar hun cadeautjes?

In deze aflevering van het Sinterklaas Journaal: hoe krijgen de kindjes in de gemeente Nieuwkoop eigenlijk hun cadeautjes en wordt het feest dit jaar gevierd? 

Algemeen vandaag 14:17

Brandweer haalt paard uit water in Nieuwveen

Zondag 22 november rond 16.00 uur is de brandweer Nieuwkoop opgeroepen voor een dier te water. Aanrijdend hoorden zij dat het ging om een paard in de sloot.

Verkeer en vervoer vandaag 13:55

Wegafsluitingen in Nieuwveen en Woerdense Verlaat

In de maand november zijn er in de gemeente Nieuwkoop op diverse locaties werkzaamheden bezig. Deze week, van maandag 23 tot en met woensdag 25 november, is er een straat in Nieuwveen en een straat in Woerdense Verlaat afgesloten.

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 10:33

Stijging aantal coronabesmettingen in de gemeente Nieuwkoop

In week 46 werden er door de GGD Hollands Midden 65 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Afgelopen week was er toch weer een stijging zichtbaar en kwamen er in totaal 72 nieuwe coronabesmettingen bij.

Cultuur vandaag 09:18

Expositie in Gezondheidscentrum De Aar

In Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar heeft Bakker & De Vos een eerste expositie geopend. De kunstwerken van Dicky Slagter zijn hier te bewonderen tot eind februari 2021.