Kruising Achttienkavels tot en met 2 april afgesloten

Provincie Zuid-Holland legt in het najaar van 2021 een rotonde aan op de kruising Achttienkavels/N231 in Nieuwkoop. Van 22 februari 2021 tot en met 2 april 2021 is zowel de noord- als de zuidkant van de Achttienkavels afgesloten voor al het verkeer (ook voor fietsers en voetgangers). 

Deze rotonde wordt aangelegd om de veiligheid van dit kruispunt te verbeteren. ‘’Wij verwachten wel dat het door de rotonde drukker wordt op Achttienkavels (tussen N231 en Zuideinde). Daarom zijn hier in 2020 onder ander drempel(plateaus) aangelegd, de kruising met Aarlanderveenseweg is aangepast en de weg is opnieuw geasfalteerd’’, laat de gemeente weten.

Voordat de aanleg van de rotonde start zijn er voorbereidende werkzaamheden. Verschillende soorten kabels en leidingen (zoals water, elektriciteit en riolering) onder de N231 en Achttienkavels moeten verplaatst of vernieuwd worden.

Lees hier meer over via www.pzh.nl/n231


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’