Rabobank
Advertorial Overige

Kick-off Rabo ClubSupport

In de kring Leiden-Haaglanden zijn 21 verenigingen op het gebied van sport en cultuur aan de slag gegaan met Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning, aangeboden door de Rabobank. Door een samenwerking met NOC*NSF, LKCA en Rabobank worden clubs ondersteund om ze toekomstbestendiger te maken.  

Clubs uit deze regio krijgen 1-op-1 begeleiding van een trajectbegeleider om met hun hulpvraag aan de slag te gaan. Denk aan verduurzaming van de accommodatie, het werven van leden en/of vrijwilligers en bijvoorbeeld het streven naar een gezondere club (zowel financieel als het aanbod in de kantine).  

Op woensdag 2 november was voor de deelnemers de Kick-off van het Rabo ClubSupport programma. Het werd een inspirerende bijeenkomst, met een hoge opkomst, veel energie en enthousiaste deelnemers.  

Clubs toekomstbestendig maken met Rabo ClubSupport  

Wim Nobel, directeur coöperatieve Rabobank: “Sportclubs en cultuurverenigingen vormen een belangrijk sociaal netwerk in onze regio. Rabobank vindt het belangrijk dat clubs deze rol nu en in de toekomst blijven vervullen. Daarom helpt Rabobank, samen met haar partners, de clubs om sterker en toekomstbestendiger te worden. Met het programma Rabo ClubSupport krijgen ze de kennis en expertise die ze nodig hebben bij het realiseren van hun ambities. Dit kan bestaan uit de begeleiding van een expert, of bijvoorbeeld leerzame masterclasses en workshops. Afhankelijk van de hulpvraag van de club”, aldus Wim.  

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Rabo ClubSupport voor jouw club? Ga dan naar www.rabobank.nl/clubsupport. Of neem contact met ons op via Communicatie: LH@rabobank.nl 


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:45

NeuroFitGym

Dat ProMove, bewegen & gezondheid diverse beweegactiviteiten zoals de FysioSport, Pilates en wandelgroepen aanbiedt is bij velen bekend. Maar ook de NeuroFitGym valt onder het beweegaanbod van ProMove.

Gemeente gisteren 12:50

Veel reacties op enquête flexwoningen

In december heeft de gemeente een enquête uitgezet om de behoefte aan flexwoningen onder de inwoners te onderzoeken. Ruim 400 inwoners hebben gereageerd. Meer dan de helft gaf aan zelf interesse te hebben in een flexwoning of iemand te kennen die interesse heeft.     

Advertorial Overige 30 jan. 2023 13:35

Hendrik Groen komt voor de laatste keer naar het theater

In 2020 verscheen een nieuw boek: ‘Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar’. En een nieuw boek betekent een nieuw toneelstuk waarin Beau Schneider voor de derde keer in de huid kruipt van lievelingsbejaarde Hendrik Groen. Op 18 februari is de voorstelling ‘Opgewekt naar de eindstreep’, waarin dementie een grote rol speelt, te zien in Theater Castellum.

Wonen en bouwen 27 jan. 2023 15:25

Positieve reacties op ontwerp Weteringplein

Op de goed bezochte inloopavond over het ontwerp van de gebouwen en de inrichting van de openbare ruimte van het Weteringplein in Nieuwveen op 25 januari waren veel positieve reacties te horen: ‘Het is mooi om te zien dat er echt gewerkt is met onze ideeën’, en ‘Het zijn mooie gebouwen, passend bij het dorpse karakter van Nieuwveen’.