Kampioenen ontvangen hun kampioensshirt tijdens Algemene Ledenvergadering van Waterlanders

Op dinsdag 4 juni 2024 vond de Algemene Ledenvergadering van Volleybalvereniging Waterlanders plaats in Grand Café de Steupel. Om 20.00 uur opende voorzitter Mark Hoogendoorn de vergadering, die goed bezocht werd door leden en vrijwilligers.

Update nieuwe sporthal

De notulen van de vorige vergadering werden goedgekeurd en daarna volgden diverse mededelingen van het bestuur. Een belangrijk punt was de update over de nieuwe sporthal. Er wordt in de Nieuwkoopse Gemeenteraad steeds meer gesproken over de toekomst van de Steupel. Het bestuur stelde voor om een werkgroep te starten die actief de samenwerking met andere verenigingen en de gemeente gaat opzoeken. “Onze prioriteiten, geformuleerd op basis van de input van onze leden, zijn een hal met voldoende capaciteit (zes velden) van goede kwaliteit en het behouden van gezelligheid buiten het volleybalveld,” aldus de voorzitter.

Nieuw vrijwilligersbeleid

De presentatie van het nieuwe vrijwilligersbeleid werd ook met enthousiasme ontvangen. Dat nieuwe beleid gaat vanaf aankomend seizoen in. Teams kunnen op basis van hun inzet 'gouden ballen’ verdienen, zo verwacht de vereniging dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. De voorlopige jaarrekening werd goedgekeurd en de voorgestelde contributieverhoging voor het nieuwe seizoen werd ook aangenomen. Tijdens de rondvraag konden leden hun vragen en ideeën delen.

Uitreiking kampioensshirts

Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de kampioensshirts. Alle kampioenen van Heren 2 en Meisjes A van het afgelopen seizoen werden in het zonnetje gezet en ontvingen hun felbegeerde shirts.


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.

Calamiteiten 10 jul. 2024 17:23

Broodje veroorzaakt brand in Nieuwkoop

Aan de Waterleliestraat in Nieuwkoop werd woensdagmiddag een woningbrand gemeld. Het liep gelukkig met een sisser af.

Sport 10 jul. 2024 14:35

Strooplikkerstoernooi weer succesvol afgesloten

Als vanouds was het Strooplikkerstoernooi (41e editie) weer een oer-gezellige week met veel tennisplezier voor de spelers èn publiek uit de wijde omgeving (Zoetermeer, Den Haag, Oude Wetering, Rotterdam etc.).

Mijn Club 10 jul. 2024 09:12

Mijn Club: Postduivenvereniging De Witpen

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in clubgebouw de WenS: géén oude(re) mannen in ’n grijze stofjas, maar in plaats daarvan: jonge mannen met een biertje aan de bar. ”Nee, dat was misschien vroeger wel zo, maar nu echt niet meer".

Natuur en recreatie 9 jul. 2024 13:43

40 jaar 4Daagse Nijmegen

Het was in 1984 een groepje collega’s, die bij de Raad van Arbeid in Leiderdorp werkten en zin kregen om samen aan de Vierdaagse mee te gaan doen. Zoveel jaar na het begin is het  onduidelijk of zij indertijd méér zin hadden om daar te gaan stappen òf echt te gaan te lopen?! Het werd uiteindelijk: Wandelen èn stappen!