Deze foto is genomen voor de coronacrisis
Advertorial Sport

Jworxout slaat de handen in een met lokale ondernemers en verenigingen

Op 5 september is er een open dag bij jworxout. In samenwerking met andere verenigingen en ondernemers moet dit een groot succes worden. Bekijk hier het programma.

5 september

11:00 hitt power worxout
11:45 bokszak worxout
12:30 optreden & dansworkshop creativeo dance creations (7-12 jaar)
13:15 kidsgym Langeraar pacour (2-6 jaar)
13:15 body shape dance worxout
14:00 demo Altior walking football
14:00 bokszak worxout
14:45 pilates met de kracht van ademhaling
15:15 bokszak worxout
16:00 feestkapel henny Hausmann Band
16:30 grand de finale bootcamp worxout

Van 11:00 tot 17:00 uur verzorgt Altior penalty schieten voor te gekke prijzen.

ACTIE JWORXOUT

Bij ieder vijfde nieuwe lid verloot jworxout een duo training naar keuze. Wil jij techniek, boksen, obstakel, pilates, hitt, bootcamp, vitaliteit coaching of misschien wel een trainingsschema voor thuis? Jij vraagt en jworxout geeft.

Deze actie start 5 september t/m 11 september.

Er zijn 5 september verschillende kraampjes aanwezig! Van lokale ondernemers met te gekke acties.

  • Creatief Tijssen: 20% korting bij Creatief Tijssen op sieraden en woonartikelen uitgezonderd maatwerk.
  • DA drogist Ter Aar voor advies en leuke acties.
  • Spar van der horst Langeraar een appeltje voor de dorst!
  • Shoeby Alphen aan den Rijn sale helft vd helft
  • Handgemaakte houten speelgoed. Met o.a. vrachtauto's, Loop karretjes en nog veel meer
  • Artmind: ga aan de slag met klei en maak je eigen designpot van keramiek! Bezoek de stand van Artmind voor de superleuke workshop actie en neem alvast een kijkje op de website voor meer.

NIEUW ROOSTER

Vanaf 6 september biedt jworxout een gevarieerd lesrooster aan met maar liefst 18 groepslessen in de week. Vanaf november komt er in de ochtend open gym. Je kan dan zelfstandig trainen met de workout van de week of ga de maandchallenge aan voor te gekke prijzen van lokale ondernemers.

Onbeperkt sporten voor maar € 27,50 per maand. Geen inschrijfgeld en per maand opzegbaar. 10 rittenkaart is ook mogelijk.

Circuit worxout

Na een lekkere warming up, ga je d.m.v. een circuit het hele lichaam trainen. De oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau uitgevoerd worden. Een heerlijke fullbody workout. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Hitt power worxout

De les is een high intensity kracht training van 30 min. Bij een hitt worxout probeer je jouw prestaties ten opzichte van kracht en cardio te verbeteren. Dit doe je door in korte tijd zo hard mogelijk te trainen met korte pauzes tussen de oefeningen. De oefeningen kunnen naar ieder niveau aangepast worden. Een basis conditie is een pre.

Bootcamp worxout

Een fullbody worxout. Je maakt in deze les veelzijdig gebruik van hulpmateriaal. Een monkeybar, klimmuur, optrekstangen enz, zijn onderdeel van deze les. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid komen aan bod in deze les. Wees niet bang om jouw grenzen op te zoeken. Iedere les is afwisselend en vol uitdagingen.

Kickboks worxout

Heb jij altijd al willen boksen? Zonder te Sparren maar wel de boks technieken willen leren? Dan is kickboks worxout iets voor jou. Het is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Door te boksen werk jij aan jouw kracht, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle. Een complete boks- en cardioworkout voor heel je lichaam. Iedere keer weer een uitdagende, afwisselende les. Je bokst met elkaar (niet tegen elkaar). Bij droog weer zal je gebruik maken van de bokszakken.

Fitmix core worxout

Een fullbody workout met een low impact intensiteit. In deze les wordt er niet gerend of gesprongen. Alle spiergroepen worden getraind met behulp van eigen lichaam en als optie met gewichten. Er wordt extra aandacht besteed aan de Core stabiliteit. Zeer geschikt voor beginnende sporter of als je blessures hebt en het lichaam sterker wil maken.

Core worxout

30 minuten trainen wij de romp stabiliteit. Aandacht voor de recht, schuine Buikspieren, rug en bekkenbodem. De Core zijn de bouwpalen van jouw lichaam. Dit geeft aan hoe belangrijk het trainen van de Core is.

Body shape dance worxout

Genieten en losgaan op de beat van de muziek. Wie wil dit nou niet? De beruchte v-step, grape-vine of hakbil wordt omgetoverd in te gekke moves. Back to the 80s of 90s, het komt allemaal voorbij.

Pilates worxout

Iedereen, jong en oud, kan aan pilates meedoen. Het is een methode die kan worden aangepast aan ieders gesteldheid. Pilates wordt vaak gebruikt als revalidatie bij rug, schouder-, en nek klachten. Doordat het powerhouse verstevigd wordt, worden spanningen op die plaatsen weggenomen. Je powerhouse is een samenwerking van je rug, buik en bekkenbodemspieren. Je sluit de training af met een heerlijke ademhalingssessie.

WVW worxout van de week (vanaf november)

Tijdens de vrije trainings uren kan jij de worxout van de week trainen. Iedere week wordt er een leuke nieuwe worxout bedacht om aan jouw algehele fitheid te werken.

CVM challenge van de maand (start 6 september)

Iedere maand staat er een challenge centraal. Durf jij de uitdaging aan? De trainers verzinnen een challenge en jullie gaan de strijd met elkaar aan. Elke maand worden er 2 prijzen uitgereikt. 1 voor de dames en 1 voor de heren. Doe jij mee?

Vrij trainen (vanaf november)

Tijdens deze uren kan en mag jij vrij trainen. Je schrijft je in voor deze les in de agenda. Pak de worxout van de week, of maak gebruik van de attributen om zelf aan de slag te gaan. Instructeur aanwezig.

Klik op de link voor een proefles naar keuze.

Namens het team van jworxout: heel veel sport plezier! Ze kijken uit naar jullie komst.


Meer nieuws

Sport gisteren 21:56

Terugkijken zaterdag 23 maart

Aangezien er tijdens de paasdagen geen programma is voor "de onzen" kijken we vooral terug met diverse betrokkenen. Ook sprak Theo Leliveld met coach Arnout Okkinga van Hockeyvlub Nieuwkoop en Jop van der Pijl, speler van Novo Stars (basketbal) Vooral dat laatste interview is het horen meer dan waard...

Cultuur gisteren 14:28

Programma Kaleidoskoop

Het programma van Kaleidoskoop met deze keer: De Kindermuziekweek, Film: the Old Oak (ook mogelijk met buffet) en Theater: de Mannen van Naam met “Sterke verhalen en mooie liedjes.”

Sport gisteren 08:55

Geslaagde Waterlanders volleybalclinic voor team van Jumbo Bas Bobeldijk

Op donderdagavond 21 maart was Sporthal de Steupel in Nieuwkoop het toneel voor een energieke volleybalclinic, georganiseerd door de selectietrainers van Volleybalvereniging Waterlanders. De clinic trok de aandacht van acht enthousiaste medewerkers van Jumbo Bas Bobeldijk uit Nieuwkoop, die zich hadden ingeschreven voor dit sportieve uitje.

Sport 27 mrt. 2024 15:02

Eindelijk weer….!

“Jaaah…, want het is wel 7 jaar geleden dat we onze laatste onderlinge turnwedstrijden konden organiseren", zegt trainer Micha Esman (19) van sportvereniging Kwiek. "Sowieso kon dat tijdens de coronajaren niet en ook door de samenvoeging van Kwiek met gymnastiekvereniging de Zevensprong (Zevenhoven) en Advendo (Ter Aar) - resp. 2020 en 2022 - lukte het gewoon niet om dat óók nog te organiseren..! Maar het is voor de kinderen natuurlijk wel leuker om ergens naar toe te trainen en aan (groot-)ouders te laten zien, wat ze geleerd hebben.”

Maatschappij 27 mrt. 2024 09:57

Initiatief ’Langeraar fietst op tegen kanker’ krijgt opvolging

Sportcentrum Nieuwkoop (Nieuwveenseweg 39a) organiseert op vrijdag 5 april een zogenoemde ’Spinning Marathon’. Doel is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het team van Richard Servaas (team 2), één van de drie teams die op 6 juni meedoen aan Alpe d’Huzes, hèt sportieve evenement in Frankrijk om geld in te zamelen voor kankeronderzoek door KWF.

Politie 26 mrt. 2024 21:26

Inbraken in de gemeente Nieuwkoop vaak succesvol

Inbraken in de gemeente Nieuwkoop zijn vaak succesvoller dan in andere Zuid Hollandse gemeenten. Het aantal inbraken valt relatief mee, maar bij maar liefst 84,4% is de inbraak geslaagd. Hiermee staat Nieuwkoop op de 3e plek in de provincie Zuid Holland.