Jworxout
Advertorial Gezondheid en welzijn

Jworxout helpt jou bij jouw chronische pijn

Eén op de vijf Nederlanders heeft last van chronische pijn. Wist je dat nicotine, cafeïne en paracetamol grote triggers kunnen zijn tot deze pijn? Judith van Dam, van Jworxout, helpt jou bij jouw klachten.

Wat een belangrijke rol in speelt bij chronische pijn, is het ion-kanaal. Een ion-kanaal vind je veel terug in de celwand van vrije zenuwuiteinden. Het is een eiwit dat fungeert als een soort ‘poortje’. Het laat stoffen, die pijn kunnen triggeren, wel of niet door.

We kennen meerdere soorten ion-kanalen, die voor chronische pijn zorgen. Deze ion-kanalen heet de familie TRP. Cafeïne, nicotine en paracetamol activeren onder andere deze familie. De poortjes worden opengezet en jij ervaart pijn.

Een te hoge maaltijdfrequentie en verkeerde diafragma ademhaling hebben ook invloed op pijn. ‘’Door middel van een uitgebreid intakeformulier en gesprek, kan ik deze relaties leggen en jou helpen bij je klachten’’, aldus Judith.

Judith van Dam - Jouw coach voor meer energie en een optimale gezondheid. Vul hier het gratis intakeformulier in. https://www.jworxout.com/vitaliteit-coaching/


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:06

Prikkelverwerking bij prematuren/couveusekinderen

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby?

Wonen en bouwen 12 mei 2021 15:49

Wonen op voormalige Ashram locatie

Het Ashram College Nieuwkoop is verhuisd naar een nieuwe locatie iets verderop en daarmee is een eerste fase van de ontwikkeling van dit gebied afgerond. De tweede fase kan nu van start. Allereerst gaat de gemeente het oude gebouw slopen en daarna maken ze het terrein bouwrijp om maximaal 65 woningen te kunnen realiseren. Er is grote behoefte aan betaalbare (huur)woningen dus is er de wens om op de voormalige schoollocatie appartementen te bouwen.

Advertorial Verkeer en vervoer 12 mei 2021 13:05

Toyota Van Ekris zet de moeders in het zonnetje!

In de week voorafgaand aan Moederdag heeft Toyota Van Ekris de vrouwen die hun Toyota brachten voor een onderhoudsbeurt, extra in het zonnetje gezet. “Het is leuk om in deze zogenaamde mannenwereld eens extra aandacht te geven aan de moeders/vrouwen”, vertelt Corné van Veen, vestigingsmanager Alphen aan den Rijn.