Judith van Jworxout & Sven van YOFI

Jworxout en YOFI komen met maandchallenge - Speciaal voor ouder en kind!

Twee jonge ondernemers slaan de handen in één om de gemeente Nieuwkoop fit te houden, want: ‘’Juist in deze tijd is er behoefte aan vitaliteit en positiviteit.’’ Jworxout en YOFI organiseren in de maand maart een Ouder-Kind maandchallenge.

Deze challenge staat in het teken van gezondheid binnen de gemeente Nieuwkoop. In de maand maart ontvangen inwoners van Nieuwkoop via een besloten Facebookgroep waardevolle weetjes over fysieke en mentale gezondheid, heerlijke recepten en uitdagende work-outs. Aan het eind van de week wordt er afgesloten met een quiz. Lukt het deze vragen goed te beantwoorden? En woon je in de gemeente nieuwkoop? Dan maak je kans op te gekke prijzen.

Deelname is gratis.

#maandchallenge poster (1).png


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:14

1 jaar Gezondheidscentrum “De Aar”

Het is alweer een jaar geleden dat Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar haar deuren opende. Dat het zo’n turbulent jaar zou worden kon niemand voorspellen.

Advertorial Sport vandaag 08:51

Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI van start

Vandaag, maandag 1 maart, start de Ouder-Kind maandchallenge van Jworxout en YOFI. De challenge staat in het teken van dagelijkse weetjes, unieke recepten en uitdagende work-outs. ‘’Alles om aan jouw gezondheid te werken in deze gekke tijd.’’